Ghid peptide hormonale

Publicat in

Peptidele hormonale sunt noua generatie de hormoni anabolici, mai sigure si mai eficiente, despre care se spune ca in viitor vor inlocui hormonul de crestere sintetic.

Te afli aici pentru ca ai auzit de peptidele hormonale si vrei sa inveti mai multe despre ele. Cele doua peptide hormonale de baza sunt GHRH  (hormonul care elibereaza hormon de crestere) si GHRP (peptida care elibereaza hormon de crestere). Aceste doua materiale, sunt folosite pentru cresterea calitatii vietii, in scopuri anti-imbatranire, hipertrofie musculara, reducerea tesutului adipos, repararea tesutului dupa accidentari, densitate osoasa mai mare si somn mai bun.

1. GHRP poate fi folosit singur pentru a creste pulsul natural de eliberare al hormonului de crestere din creier (mai exact din glanda pituitara). GHRP administrat in acelasi timp cu GHRH va amplifica semnificativ eliberarea naturala de hormon de crestre.

2. Exista mai multe tipuri de GHRH. Cele mai bune si cautate sunt tetra-substitutele CJC-1295 cu sau fara DAC, care mai este cunoscuta si sub denumirea de modGRF(1-29). Vin ambalate in fiole care contin materialul brut in diferite cantitati masurate in miligrame; sunt sub forma de pudra liofilizata (uscata prin inghet).

3. Exista mai multe tipuri de GHRP - GHRP-6, GHRP-2, Hexarelin si Ipamorelin. Diferentele dintre ele constau in potenta si efecte secundare. GHRP-6 este foarte puternic si iti creeaza o puternica senzatie de foame. GHRP-2 este tot o peptida puternica (nu la fel ca GHRP-6), si poate afecta intr-o oarecare masura somnul. Hexarelin este foarte puternic, dar te poate desensibiliza la actiunea peptidelor la doze mari. Ipamorelin are cele mai putine efecte secundare dintre GHRP-uri.

4. Peptidele sunt dozate si administrate cu seringi de 1 ml, folosind ace pentru diabetici (sau seringi specifice celor dependenti de insulina). Se injecteaza subcutant (imediat sub piele, nu adanc in muschi), de regula in zona abdomenului. 

5. Doza necesara (doza de saturatie) este de obicei 1 mcg (microgram) pentru fiecare kilogram cantarit. Doza tipica, pentru a fi mai usor de masurat si folosit, este de 100 mcg de CJC-1295 si/sau 100 mcg de GHRP la alegere. Doze mai mici vor avea ca rezultat o eliberare mai mica a hormonului de crestere, din cauza unui puls de GH mai slab, dar si reducerea eventualelor efecte secundare pe care le poti experimenta. Doze mai mari nu au efecte benefice mai multe, si sunt o risipa de bani. Dar, o adminsitrare mai frecventa de-a lungul zilei va rezulta in mai multe pulsuri de elibebare de hormon de crestere. 

6. Amestecarea pudrei liofilizate cu apa bactereostatica (reconstruirea) pentru a crea peptida injectabila necesita putina practica. Ideea este de a nu adauga prea multa dilutie. Regula este de a adauga 0,5 ml de apa bactereostatica la 1 mg de peptide. Deci, o fiola de 2 mg trebuie reconstruita folosind 1 ml de apa bactereostatica. O fiola de 5 mg, foloseste 2,5 ml de apa bactereostatica, una de 10 mg foloseste 5 ml si tot asa.
Picura apa bactereostatica de-a lungul peretilor interiori ai fiolei cu peptida, intr-un mod fluent si controlat, fara a agita prea tare amestecul. Se va dizolva de la sine si va deveni o substanta clara. Poti rula usor fiola intre degete sau palme, dar nu o agita pentru a se amesteca. Peptida se poate folosi dupa ce totul este total dizolvat.

7. Pe o seringa de 1 ml, sunt fie 50 de linii groase, de la 0 la 100, sarind peste numerele impare, fie 100 de unitati internationale (U.I. sau I.U.). O doza de 100 mcg este fie intre a doua si a treia linie groasa, fie 5 U.I. (daca ai respectat indicatiile de reconstruire de mai sus). Se pot trage GHRP si GHRH in aceeasi seringa pentru a fi injectate in acelasi timp, dar nu trebuie amestecate in aceeasi fiola sau seringa pentru a fi pastrate. 

8. Peptidele reconstruite trebuie pastrate in frigider pentru a preveni degradarea. La temperatura camerei peptidele se vor degrada in cateva zile; in frigider vor rezista luni de zile. Poti preumple seringi si sa le pastrazi in frigider, dar este mai multa bataie de cap decat sa fie practic.

9. Dozele pot fi administrate de-a lungul zilei, dar nu la mai putin de 3 ore interval intre injectari. O singura doza pe zi este tipic pentru reparari are unor leziuni usoare, efecte anti-imbatranire, somn mai bun si calitate mai buna a vietii. Cel mai benefic ar fi sa se administreze inainte de a merge la culcare. Cand dormi, glanda pituitara este mai activa. 2-3 doze pe zi vor adauga pe langa cele de mai sus si construirea de tesut muscular slab si arderea grasimilor, daca dieta este alcatuita din alimente de calitate.

10. Peptidele trebuie administrate pe stomacul gol pentru a beneficia la maxim de puterea lor. Asta inseamna undeva la 3 ore de la ultima masa.

11. Nu consuma alimente 15-30 de minute dupa administrare. Cel mai bine se evita consumul de alimente timp de 20-25 de minute. Pulsul de hormon de crestere atinge varful dupa 10 minute de la injectarea peptidelor. Grasimile si carbohidratii afecteaza serios acest puls. Proteinele nu au niciun efect asupra pulsului care elibereaza hormon de crestere, asa ca poti avea in stomac o sursa pura de proteine. 

12. Temporizarea administrarii peptidelor poate avea unele avantaje. Pentru cresterea masei musculare, pe locul doi ca timp ideal de administrare este imediat dupa antrenament. Pe primul loc este inainte de somn pentru ca atunci ne recuperam si celulele sunt refacute. Poti face injectia si la 30 de minute dupa antrenament, dar cu cat mai devreme cu atat mai bine. Nu uita, masa urmatoare sa fie la 20-25 de minute dupa administrarea peptidelor.

13. Pentru a arde grasimi, cea mai buna metoda este administrarea cu o ora inainte de antrenamentele cardiovasculare. Cea mai buna perioada este imediat dupa trezire, inainte de micul-dejun. 

14. Se speculeaza ca aceste peptide pot fi folosite zi de zi, pentru tot restul vietii, fara a dauna cu ceva. Dar nu exista dovezi concrete in aceasta privinta.

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Cicluri de steroizi cu durata scurta Cicluri scurte de steroizi Un ciclu de steroizi scurt este orice ciclu care dureaza intre 2 si 6 saptamani. Prin utilizarea lor se pot evita unele din efectele negative ale steroizilor, dar asta nu inseamna ca astfel de cicluri vor fii usoare. 14 Feb, 2016
acneea cauzata de steroizi Acneea cauzata de steroizi Acneea este cel mai des intanlit efect secundar al steroizilor anabolizanti si androgeni. Nu toata lumea face acnee de la steroizi, dar cel mai mare procent al utilizatorilor face. Invata cum sa o tii sub control, prin remedii naturiste, sau in cazurile grave, prin medicatie. 14 Feb, 2016
steroizii anabolizanti in medicina Folosirea in medicina a steroizilor anabolizanti si androgeni Chiar daca steroizii anabolizanti si androgeni sunt utilizati in cantitati foarte mari de catre sportivi, rolul lor primordial este de a trata diferite boli si afectiuni, fiind folositi in domeniul medical de cand au fost inventati. Aici este o lista cu principalele aplicatii in medicina. 14 Feb, 2016
alchilarea steroizilor pentru a trece de ficat 17 alfa alchilarea Toti stiu ca steroizii anabolizanti orali afecteaza ficatul. Motivul este alchilarea, adica o modificare chimica care ii pastreaza activi si dupa ce trec prin ficat. Afla de aici mai multe despre 17 alfa alchilare. 14 Feb, 2016
tabel eficienta steroizi Tabel eficienta steroizi Un tabel cu cei mai importanti steroizi si alte substante folosite in sport, si eficienta lor pe o scara de la 1 la 10. 14 Feb, 2016
transformarea steroizilor in estrogen Aromatizarea steroizilor anabolizanti Aromatizarea steroizilor anabolizanti, s-au transformarea lor in estrogen (hormonul feminin), este una din cauzele principale ale aparitiei multor efecte secundare ale acestora. Dar in acelasi timp, estrogenul are si alte functii importante in corp. Aici gasesti tot ce trebuie sa stii despre aromatizarea steroizilor. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.