Functioneaza stimulatoarele de testosteron?

Publicat in

Stimulatoarele de testosteron sunt suplimente naturale care iti ridica nivelurile de testosteron. Functioneaza ele cu adevarat?

Functioneaza stimulatoarele de testosteron? Pe scurt, da! Dar, o dieta mediocra si un program de antrenament idiot le vor reduce cu mult eficienta. Iar o dieta buna si un antrenament bine gandit, pot in sine sa creasca nivelurile de testosteron. 

Gasesti o multime de sfaturi despre antrenamente in sectiunea noastra dedicata lor. Pe scurt, greutatile (intensitatea), volumul total, alegerea exercitiilor si chiar ordinea exercitiilor pot afecta rezultatele finale. 

La fel de important, aminoacizii dintr-o dieta bogata in proteine joaca un rol important in cresterea atat a nivelurilor de testosteron cat si a muschilor. Cand sunt combinate cu antrenamente, care cresc sensibilitatea receptorilor androgeni, si consum de aminoacizi esentiali necesari sustinerii sintezei proteinelor in muschi, efectele testosteronului asupra marimii muschilor si performantei sunt semnificativ amplificate. 

Asadar, inainte sa iei o singura pastila din stimulatorul tau de testosteron, asigura-te ca toate elementele sunt setate pentru succes. Fa antrenamente consecvente, urmand un program de antrenament bine structurat si gandit, si ai grija sa mananci suficiente proteine prin dieta. 

Concentreaza-te pe dieta si antrenamente si stimulatorul de testosteron isi va face treaba de la sine! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.