Good Mornings

Publicat in

Principala grupa musculara lucrataspate - lombari
Alti muschi lucrati: fesieri, femurali
Echipamenthaltera
Mecanicacompusa

Good Mornings este un exercitiu mai putin cunoscut, eficient in a lucra zona lombara si femuralii, dar cu potential mare de accidentari.

pozitie de start
pozitie de final

1. Aseza haltera pe suport, astfel incat sa se potriveasca cu inaltimea ta. Dupa ce haltera este asezata pe suport, si incarcata cu greutati, paseste sub ea, si pune-o pe spatele umerilor, sub gat.

2. Tine bara cu ambele maini, si ia-o de pe suport. Indeparteaza-te de suport si adopta o pozitie cu picioarele desfacute la nivelul umerilor. Privirea trebuie sa fie tot timpul in fata; daca te uiti in jos te vei dezechilibra si iti vei arcui spatele (acesta trebuie sa ramana perfect drept pe toata durata exercitiului). Aceasta este pozitia de start.

3. Tine picioarele pe loc, si apleaca trunchiul in fata, din solduri, inhaland. Coboara trunchiul pana este paralel cu podeaua. Nu uita, privirea trebuie sa fie mereu inainte.

4. Incepi sa ridici haltera, expirand, prin ridicarea trunchiului la pozitia de start. Repeta pentru numarul dorit de repetari.

Atentie: Nu este un exercitiu usor, cu care sa te joci. Ai mare grija la greutatile folosite; mai bine foloseste mai putine decat mai multe. Good mornings este un exercitiu sigur, daca este facut corect.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.