Ciclu Deca-durabolin si Naposim

Publicat in

Este un ciclu clasic pentru incepatori, care era des folosit in trecut, de culturistii de scoala veche. Dar, in prezent exista si optiuni mai bune, gama preparatelor disponibile fiind mult mai variata.

Acesta este un ciclu pentru masa destinat incepatorilor. Dozele sunt medii si pot fii adaptate individual. Pentru acest ciclu va fii nevoie de 100 tablete de Naposim a cate 10 mg fiecare tableta si 10 fiole de cate 1 ml de Deca-durabolin, cu o concentratie de 300 mg per fiola.

Este un ciclu de steroizi foarte cunoscut, folosit in trecut de multi culturisti faimosi. Dar, in prezent poate fi considerat depasit. Ce ii lipseste este testosteronul, lucru usor de remediat prin adaugarea unui ester al acestuia, precum enantatul sau cipionatul.
 

Saptamana Naposim Deca-durabolin
1 - 300 mg/saptamana
2 - 300 mg/saptamana
3 - 300 mg/saptamana
4 20 mg/zi 300 mg/saptamana
5 20 mg/zi 300 mg/saptamana
6 20 mg/zi 300 mg/saptamana
7 20 mg/zi 300 mg/saptamana
8 20 mg/zi 300 mg/saptamana
9 20 mg/zi 300 mg/saptamana
10 20 mg/zi 300 mg/saptamana

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.