Ciclu Andriol si Anavar

Publicat in

Este un ciclu oral, cu efecte medii, pentru acumulare de masa musculara lina. Nu va aduce castiguri impresionante de masa musculara, dar nici efectele secundare nu vor fii pronuntate.

Este un ciclu oral, cu efecte medii, pentru acumulare de masa musculara lina. Nu va aduce castiguri impresionante de masa musculara, dar nici efectele secundare nu vor fii pronuntate. Andriol este folosit ca si baza androgenica, dar la doze care nu depasesc cu mult pe cele terapeutice. Oxandrolonul nu se aromatizeaza, asa ca efecte nedorite de natura estrogena nu sunt asteptate. 10-20 mg de tamoxifen zilnic, se pot folosi in caz ca testosteronul va ridica probleme. Dar sunt sanse mici. Este o cura populara printre cei care nu vor sa foloseasca injectii. Aceasta combinatie este 17-alfa achilata, asa ca este toxica pentru ficat. De asemenea, este foarte scumpa. Sunt necesare 360 de pastile de 40 mg de Andriol, 400 de tablete de 2,5 mg  OxandrolonLiv 52 sau Essentiale Forte si 4 g/zi de Omega 3.

Saptamana Andriol Oxandrolon
1 240 mg/zi 15 mg/zi
2 240 mg/zi 15 mg/zi
3 240 mg/zi 15 mg/zi
4 240 mg/zi 20 mg/zi
5 280 mg/zi 20 mg/zi
6 280 mg/zi 20 mg/zi
7 280 mg/zi 20 mg/zi
8 280 mg/zi 20 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.