Ciclu de steroizi cu Anapolon si Deca-durabolin

Publicat in

Un ciclu simplu si apreciat de multi. Este varianta mai puternica a celebrului ciclu de steroizi Deca/Danabol.

Este un ciclu de steroizi simplu, care pote fi urmat si de incepatori. De fapt, este o varianta ceva mai puternica a ciclului Deca-durabolin/ Naposim. In cazul de fata, Naposimul (Danabol) este inlocuit cu "fratele" mai puternic, Anapolon 50

Anapolon este mai puternic, si retentia de apa va fi mai mare. De asemenea, trebuie avuta mare grija si cu protejarea ficatului. Pe toata perioada ciclului, si o saptamana sau doua dupa, trebuie folosit un hepatoprotector, nu trebuie sa se consume deloc alcool, si sa se evite orice aliment sau medicament care pune stres suplimentar pe ficat. 

Si in cazul combinatiei de Deca-durabolin cu Anapolon 50, lipseste testosteronul. Pentru a fii siguri ca functiile hormonale raman normale, se recomanda adaugarea unei doze terapeutice de 100 mg/saptamana de testosteron enantat sau cipionat

Anapolon 50 NU se foloseste in toate zilele din saptamana (detaliile in varianta downloadabila). La final este nevoie de o terapie post ciclu, care va incepe la trei saptamani dupa ultima injectie de Deca-durabolin.

Saptamana Deca-durabolin Anapolon 50 Testosteron (optional)
undefined

 

undefined

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durataMetadrol si produsele IRIDIUM LABS pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.