Ciclu Sustanon, Deca-Durabolin si Danabol

Publicat in

Un ciclu de steroizi clasic. Castigurile in greutate si forta musculara vor fii impresionante.

Este un ciclu clasic de steroizi; este bun si pentru incepatori, dar se folosesc doze ceva mai mici. Trebuie avut la indemana antiestrogeni, in caz ca apar simptome ale ginecomastiei. De asemenea, se foloseste si un protector pentru ficat, datorita Danabolului, pe toata durata ciclului. Se pot inregistra rezultate foarte bune, de peste 10 kilograme crestere in greutate. Sustanonul se poate inlocui cu Omnadren. Injectabilele se administreaza de doua ori pe saptamana. PCT-ul este obligatoriu!

Saptamana Sustanon Deca-durabolin Danabol
1 500 mg/saptamana 200 mg/saptamana 20 mg/zi
2 750 mg/saptamana 400 mg/saptamana 30 mg/zi
3 750 mg/saptamana 400 mg/saptamana 40 mg/zi
4 750 mg/saptamana 400 mg/saptamana 40 mg/zi
5 750 mg/saptamana 400 mg/saptamana 40/mg/zi
6 750 mg/saptamana 400 mg/saptamana -
7 750 mg/saptamana 400 mg/saptamana -
8 750 mg/saptamana 400 mg/saptamana -

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.