Ciclu cu hormon de crestere pentru definire

Publicat in

O combinatie de hormon de crestere uman cu steroizi si alte substante, toate actionand sinergetic pentru arderea grasimilor, si chiar cresterea usoara a masei musculare.

Este un ciclu cu o durata relativ mica, pentru folosirea hormonului de crestere. Este destinat mai ales definirii si strierii musculare decat acumularii de masa musculara. De asemenea, implica si uzul unei substante mai putin cunoscute, Kynoselenul, un tonic muscular de uz veterinar. Si el contribuie la arderea grasimilor, avand si un efect anabolic mic. Dar acumularea de masa musculara de calitate nue ste deloc exclus, din contra, este foarte probabil sa se intample. Doar ca nu va fi nimic foarte spectaculos. Dar muschii acumulati se vor pastra intacti si dupa terminarea ciclului. 

Este un ciclu foarte bun pentru cei care vor sa isi schimbe compozitia corpului (raportul dintre masa adipoasa si tesut muscular), nu neaparat numarul de kilograme. 

Clenbuterolul sporeste si mai mult arderea grasimilor; nu e va incepe direct cu doza maxima. Se va porni de la 20 mcg pe zi, si se va creste treptat, cu cate 20 mcg pe zi pana se ajunge la doza indicata. Din saptamana 4 se poate adauga si Ketotifen. Anavarul va ataca stratul adipos pe alte cai, avand rol si de mentinere a masei musculare. Este indicat ca in cazul acestui ciclu sa se urmeze si o dieta specifica definirii

Dozele de HGH se vor imparti in doua, cate 2 U.I. dimineata si seara. Nu se va administra zilnic, ci o zi da si una nu. Kynoselenul se va administra de doua ori pe saptamana (cate 1 ml la fiecare administrare).
 

Saptamana HGH Anavar Clenbuterol Kynoselen
1 4 U.I./o zi da una nu 20 mg/zi 100 mcg/zi -
2 4 U.I./o zi da una nu 20 mg/zi 120 mcg/zi -
3 4 U.I./o zi da una nu 20 mg/zi 120 mcg/zi -
4 4 U.I./o zi da una nu 20 mg/zi 120 mcg/zi -
5 4 U.I./o zi da una nu 20 mg/zi 120 mcg/zi -
6 4 U.I./o zi da una nu 20 mg/zi 120 mcg/zi -
7 4 U.I./o zi da una nu 20 mg/zi - 2 ml/sapt
8 4 U.I./o zi da una nu - - 2 ml/sapt
9 4 U.I./o zi da una nu - - 2 ml/sapt
10 4 U.I./o zi da una nu - - 2 ml/sapt
11 4 U.I./o zi da una nu - - 2 ml/sapt
12 4 U.I./o zi da una nu - - 2 ml/sapt

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.