Ciclu de steroizi cu Primobolan si hormon de crestere

Publicat in

Este un ciclu de steroizi pentru masa calitativa, dar puternic. Cu exceptia hormonului de crestere, este un ciclu de steroizi, care se presupune ca era folosit de vechii culturisti, precum Frank Zane.

Este un ciclu in urma caruia va rezulta masa calitativa, dar care presupune doze extrem de mari de Primobolan. Nu este pentru oricine, dar rezultatele vor fii cu adevarat bune. In primul rand va fii un ciclu costisitor, atat din cauza Primobolanului dar si din cauza hormonului de crestere. Presupune un numar de injectii mare, Primobolanul avand o concentratie de 100mg/ml. Pentru a nu se inejcta un volum mare de lichid deodata, se recomanda adminitrarea zilnica, sau cat mai deasa. 
Trebuie avut mare grija si la achizitionarea Primobolanului, fiind unul din cei mai contrafacuti steroizi.

De asemenea, din cauza Danabolului, in doze mari, poate fii considerat un ciclu pentru profesionisti. In cazul unui amator, durata folosirii Danabolului ar trebui limitata la 5-6 saptamani. Se foloseste Liv 52 pe toata durata ciclului, si cateva saptamani dupa. Toto din cauza Danabolului, tineti aproape si niste antiestrogeni.

Saptamana Danabol Primobolan Deca-durabolin HGH
1 50 mg/zi 1200 mg/saptamana 200 mg/saptamana 4 U.I./zi
2 50 mg/zi 800 mg/saptamana   4 U.I./zi
3 50 mg/zi 800 mg/saptamana 200 mg/saptamana 4 U.I./zi
4 50 mg/zi 1000 mg/saptamana   4 U.I./zi
5 50 mg/zi 1000 mg/saptamana 200 mg/saptamana 4 U.I./zi
6 50 mg/zi 1000 mg/saptamana   4 U.I./zi
7 50 mg/zi 1000 mg/saptamana 200 mg/saptamana 4 U.I./zi
8 50 mg/zi 1000 mg/saptamana   4 U.I./zi
9 50 mg/zi 1000 mg/saptamana 200 mg/saptamana 4 U.I./zi
10 50 mg/zi 1000 mg/saptamana   4 U.I./zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.