Ciclu anti-ginecomastie

Publicat in

Ginecomastia este un pericol real pentru orice utilizator de steroizi. In cazul in care aceasta se manifesta si chiar se instaleaza, poti incerca sa faci un ciclu de anti-estrogeni pentru a incerca sa repari situatia fara interventie chirurgicala.

Ginecomastia, sau cresterea tesutului mamar la barbati, este un risc foarte mare pentru cei care folosesc steroizi anabolizanti. Doar cei inzestrati genetic au un risc redus de ginecomastie. 90% din cei care folosesc steroizi au un risc ridicat de ginecomastie. In cazul in care apar semne ale ginecomastiei (sfarcuri dureroase si umflate) sau se instaleaza (pectoralii incep sa capete forma de san si sa se umfle) trebuie actionat rapid. Intai se intrerupe orice administrare a steroidului sau steroizilor care o cauzeaza si apoi se incepe un ciclu anti-ginecomstie. 

Daca nu se actioneaza la timp singura solutie ramane operatia chirurgicala pentru a indeparta tesutul. Si atunci cand ginecomastia s-a instalat deja, este posibil ca o cura de antiestrogeni sa nu mai fie suficienta si bisturiul medicului sa ramana singura solutie. 

Trebuie spus ca fiecare organism este unic, de aceea este bine sa se consulte un medic si sa se faca niste analize de sange. Ciclul anti-ginecomastie de aici este doar o presupunere educata despre ce ar putea fi eficient. Majoritatea cazurilor de ginecomastie indusa de steroizi au aceleasi cauze, asa ca solutiile sunt aproape mereu aceleasi.

Trebuie sa cresti si sa scazi treptat dozele de Letrozole (Femera), astfel vei avea o revenire urata a estrogenului dupa ce termini cura.

Terapia anti-ginecomastie clasica dureaza 4 saptamani, DAR este foarte subiectiva. Unele cazuri mai grave necesita perioade mai lungi, altele mai scazute. Trebuie sa te analizezi singur, si sa incepi sa scazi doza de Letrozole dupa ce simti ca ginecomastia a trecut.

Poate parea un ciclu extrem, si chiar este. Cum spuneam, cel mai bine vezi un medic. Dar dupa ce s-a instalat ginecomastia, alternativa este operatia. Nu uita, nu trebuie urmat tot, ci doar pana ce ginecomastia se retrage.

Saptamana Letrozole (Femera) Nolvadex Dostinex
1 1,25 mg/zi 40 mg/zi 0,25 mg la 3 zile
2 1,25 mg/zi 40 mg/zi 0,25 mg la 3 zile
3 2,5 mg/zi 60 mg/zi 0,25 mg la 3 zile
4 2,5 mg/zi 60 mg/zi 0,25 mg la 3 zile
5 1,25 mg/zi 40 mg/zi 0,25 mg/saptamana
6 1 mg/zi 20 mg/zi 0,25 mg la 10 zile
7 1 mg/zi 20 mg/zi -
8 0,5 mg/zi 10 mg/zi -
9 0,5 mg/zi 10 mg/zi -
10 0,25 mg/zi 5 mg/zi -
11 0,25 mg/zi 5 mg/zi -
12 0,125 mg/zi 5 mg/zi -
13 - 5 mg/zi -


Hormon de crestere natural

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.