Ciclu de steroizi si Clenbuterol

Publicat in

Acest ciclu este unul gandit pentru intarirea si vascularizarea musculaturii. Este folosit mai ales de culturisti si modelele de fitness.

Ciclul de steroizi prezentat aici este unul clasic pentru intarirea si vascularizarea musculaturii, fiind folosit de culturistii experimentati si de modelele de fitness, care trebuie sa arate definiti tot timpul anului.

Este un ciclu dur, in cadrul caruia pot aparea efecte secundare puternice, asa ca se foloseste doar de cei foarte experimentati. Fiecare perioada cand se foloseste Clenbuterol incepe de la doze mici de 20 mcg/zi si se creste treptat pana la doza maxima indicata (sau pana la doza maxima tolerata). La fel si in cazul Cytomel: se incepe de la o doza mica de 25 mcg/zi si se creste la 50 mcg/zi dupa 3 zile. In utlima saptamana se scade treptat doza spre 12,5 mcg/zi. 

Pe langa cele prezentate se foloseste si Arimidex, 0.5 mg/la doua zile si Liv 52. O aditie buna sunt si 3-4 g/zi de ulei de peste.

La finalul ciclului este obligatorie terapia post ciclu.

Saptamana Testosteron propionat Winstrol (oral) Clenbuterol Cytomel HGH
1 100 mg/o data la doua zile - - - 2 U.I./zi
2 100 mg/o data la doua zile 25 mg/zi - - 2 U.I./zi
3 100 mg/o data la doua zile 25 mg/zi 80 mcg/zi (maximul) - 2 U.I./zi
4 100 mg/o data la doua zile 25 mg/zi 80 mcg/zi (maximul) 50 mcg/zi 2 U.I./zi
5 100 mg/o data la doua zile 25 mg/zi - 50 mcg/zi 2 U.I./zi
6 100 mg/o data la doua zile 25 mg/zi 100 mcg/zi (maximul) 50 mcg/zi 2 U.I./zi
7 100 mg/o data la doua zile 25 mg/zi 100 mcg/zi (maximul) 50 mcg/zi 2 U.I./zi
8 100 mg/o data la doua zile 25 mg/zi 100 mcg/zi (maximul) 50 mcg/zi 2 U.I./zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.