Ciclu definire cu Salbutamol

Publicat in

Salbutamol este o alternativa la faimosul Clenbuterol. Acest ciclu este un exemplu de cum se poate folosi eficient pentru a arde grasimi si reliefa muschii.

Salbutamol (cunoscut si ca Albuterol) face parte din aceeasi clasa de medicamente ca si Clenbuterol. Dar multi il considera putin mai sigur, si chiar ceva mai eficient. 

Exemplul de fata se intinde pe o perioada mare de timp, 8 saptamani, aceasta fiind si perioada maxima care poate fi folosit fara pauza. Acest lucru este posibil datorita utilizarii Ketotifenului.

In prima saptamana, doza de Salbutamol este crescuta treptat, pornind de la 4 mg/ zi, si ajungand pana la 16 mg/zi ( se creste cu cate 4 mg zilnic pana la doza de 16 mg). Din a doua saptamana se poate mentine doza de 16 mg sau se poate creste la doza maxima, de 24 mg/zi. 

Ca orice utilizare a medicamentelor in afara prescriptiei, si acest ciclu prezinta riscuri, si nu trebuie folosit de persoane care au probleme de sanatate cu inima. Pentru a evita crampele musculare este recomandata suplimentarea cu taurina. 

Amintesc din nou ca la inceputul ciclului, cresterea dozei se face treptat, cu cate 4 mg/zi, pornind de la 4 mg. 

Cu o dieta corespunzatoare, Salbutamolul te poate ajuta sa scapi de grasimea incapatanata si sa definesti musculatura. Ca si in cazul Clenbuterolului, functioneaza mai ales daca ai o grasime corporala sub 14%. 
 

Salbutamol Ketotifen
16 mg/zi -
16 mg - 24 mg/zi 2 mg/zi
16 mg - 24 mg/zi -
16 mg - 24 mg/zi 2 mg/zi
16 mg - 24 mg/zi -
16 mg - 24 mg/zi 2 mg/zi
16 mg - 24 mg/zi -
16 mg/zi 2 mg/zi


ATENTIE! Cei care vor sa evite efectele secundare ale medicamentelor de acest fel, pot folosi variante naturale, fara riscuri si foarte eficiente, precum UltraSlim (stimulator tiroidian natural sau Thermacuts (stimulator metabolic natural).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.