Ciclu de steroizi cu trenbolon enantat si testosteron enantat

Publicat in

Un ciclu puternic de steroizi, si simplu in acelasi timp. Combinatia dintre testosteron si trenbolon este una potenta, care va aduce castiguri semnificative de masa musculara, dar si o usoara scadere a stratului adipos.

Combinatia dintre trenbolon enantat si testosteron enantat este deja una clasica, care si-a dovedit eficienta de-a lungul timpului. Este un ciclu simplu de steroizi, avand doar doua componente principale. 

Dozele trenbolonului enantat trebuie sa fie mai mari decat cele ale testosteronului enantat pentru ca cei doi steroizi actioneaza asupra acelorasi receptori androgeni. Cum trenbolonul are o afinitate mai mare pentru receptorii androgeni, si se leaga mai repede de ei, este logic ca substanta mai puternica sa fie intr-o cantitate mai mare. Testosteronul pur si simplu completeaza trenbolonul, in special furnizand componenta androgena.

Pentru a evita acumularea de apa si ginecomastia trebuie administrat si Arimidex, pe toata durata ciclului. De asemenea, in unele cazuri rare, pot aparea astfel de simptome si din cauza trenbolonului enantat, pe cale progestinica. Se recomanda sa aveti la indemana niste cabergolina, care se va administra numai daca apar simptome de ginecoastie (umflaturi sub sfarcuri, sfarcuri pufoase si dureroase). 

Doza totala a celor doi steroizi se injecteaza in doua sau trei administrari pe saptamana. De exemplu, luni, joi si sambata. La finalul ciclului este obligatorie terapia post ciclu, pentru ca productia proprie de testosteron va fii puternic suprimata. 

Saptamana Trenbolon enantat Testosteron enantat Arimidex
1 600 mg/sapt 300 mg/sapt 0,5 mg/o zi da una nu
2 600 mg/sapt 300 mg/sapt 0,5 mg/o zi da una nu
3 600 mg/sapt 300 mg/sapt 0,5 mg/o zi da una nu
4 600 mg/sapt 300 mg/sapt 0,5 mg/o zi da una nu
5 600 mg/sapt 300 mg/sapt 0,5 mg/o zi da una nu
6 600 mg/sapt 300 mg/sapt 0,5 mg/o zi da una nu
7 600 mg/sapt 300 mg/sapt 0,5 mg/o zi da una nu
8 600 mg/sapt 300 mg/sapt 0,5 mg/o zi da una nu
9 600 mg/sapt 300 mg/sapt 0,5 mg/o zi da una nu

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.