Ciclu de steroizi cu testosteron propionat si turanabol

Publicat in

Este un ciclu de steroizi care va aduce castiguri de masa musculara calitativa. Se folosesc steroizi anabolici, dar care nu incurajeaza prea mult retetentia de apa.

In acest ciclu se combina doi steroizi anabolici, care costruiesc masa musculara de calitate, dar fara o retentie de apa prea mare. Testosteronul propionat tinde sa retina mai putina apa decat esterii mai lungi, dar tot va exista retentia de apa, mai ales in functie de dieta. Cu cat consumul de carbohidrati va fi mai mare, cu atat mai mare va fi si retentia de apa.

Pentru a scadea si mai mult riscul retentiei de apa si ginecomastiei, se va folosi si Arimidex, pe toata durata ciclului. 
Turanabolul este un bun constructor de masa musculara lina si forta, in special cand este combinat cu un androgen puternic precum testosteronul. 

Principalul inconvenient al acestui ciclu de steroizi este injectarea deasa a testosteronului propionat (o data la doua zile). Pentru ca Turanabolul poate afecta negativ ficatul, este recomandat sa se foloseasca un protector hepatic. De asemenea, suplimentati-va cu 4 grame de omega-3 pe zi, pentru a reduce scaderea colesterolului bun. La finalul ciclului este obligatoriu sa se urmeze terapia post ciclu.

Saptamana Testosteron propionat Turanabol Arimidex
1 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi 0,5 mg/zi
2 100 mg/o data la doua zile 60 mg/zi 0,5 mg/zi
3 100 mg/o data la doua zile 60 mg/zi 0,5 mg/zi
4 100 mg/o data la doua zile 60 mg/zi 0,5 mg/zi
5 100 mg/o data la doua zile 60 mg/zi 0,5 mg/zi
6 100 mg/o data la doua zile 60 mg/zi 0,5 mg/zi
7 100 mg/o data la doua zile 60 mg/zi 0,5 mg/zi

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.