Ciclu pentru definire cu DNP

Publicat in

DNP este cea mai controversata substanta folosita de culturisti. Acest ciclu este doar un exemplu de ce se foloseste in lumea profesionistilor, si nu trebuie urmat de amatori!

Acest ciclu foarte puternic de definire este unul utilizat frecvent in culturismul profesionist. Mentionez ca pun aici acest ciclu ca o curiozitate si nu sfatuiesc pe nimeni sa il urmeze (oricat de avansat se crede). Din contra, evitati acest ciclu cu orice pret. Trebuie sa ai foarte multa experienta atunci cand iei DNP, si de regula profesionistii au intreaga echipa care ii monitorizeaza. DNP poate duce usor la moarte sau leziuni grave!

Dincolo de pericolul mare asupra sanatatii, pentru a fii eficient, trebuie sa ai si o dieta corespunzatoare, in care sa consumi cantitati moderate de carbohidrati simpli, si cat mai multe vitamine si minerale. Carbohidratii trebuie sa provina din surse neprocesate, in special fructe. Cerealele si carbohidratii care se digera mai lent, creeaza stari accentuate de letargie si transpiratii abundente. 
Mecanismul DNP se bazeaza pe ridicarea temperaturii corpului. Cea mai buna metoda este ca atunci cand simti ca temperatura scade, sa mananci un fruct. 

Nu se mananca carbohidrati la cina si inainte de culcare sau antrenamente. De asemenea, fii pregatit sa schimbi zilnic asternuturile, si eventual sa dormi pe un prosop (corpul transpira foarte abundent in timpul noptii, transpiratia avand culoarea galbuie). 
Si antrenamentele vor avea de suferit: lipsa energiei, scaderea severa a fortei si lipsa pomparilor.

SE BEA FOARTE MULTA APA! Deshidratarea reprezinta principala sursa de probleme asociate cu DNP si poate duce chiar la moarte. Se beau 4-7 litrii de apa pe zi. Pe langa dieta, exista si o lista de suplimente nutritive care trebuie consumate in timpul ciclului. Iata lista:

 • Vitamina C 2000-3000 mg
 • Vitamina E 1200 U.I.
 • Seleniu 200 mcg
 • Magneziu 1200 mg in doua-trei doze
 • Calciu 1000-2000 mg (nu se amesteca cu magneziu)
 • Zinc 50 mg
 • Taurina 3g
 • Potasiu gluconat 1-2 tablete
 • ALA 1-2 tablete
 • Vitamina B12 1200 mcg
 • Piruvat 3-6 g
 • Pastile cu electroliti cand este nevoie
 • BCAA
 • Ulei de peste 3 g pe zi
 • O tableta multivitamine
 • optional un supliment care da energie, pe baza de cafeina, pentru a combate starile de letargie severa.

Trebuie consumate in dieta si cantitati mari de legume (ardei gras in special), fara prea multa sare si sa se bea mult ceai verde. Nu se consuma deloc alcool!

Exista teoria conform careia DNP scade activitatea glandei tiroide, de aceea unii se suplimenetaza si cu 25 mcg/zi de T3. Dar dovezile stiintifice nu sustin acest aspect, si se pare ca descresterea este una moderata care revine la normal dupa incetarea ciclului. 
Dupa incheierea ciclului, se astepta cel putin 6 saptamani pentru a face un nou ciclu de DNP.
DNP se ia dimineata. 

Saptamana DNP
1 200 mg/zi
2 200 mg/zi
3 200 mg/zi


ATENTIE! Cei care vor sa evite efectele secundare ale medicamentelor de acest fel, pot folosi variante naturale, fara riscuri si foarte eficiente, precum UltraSlim (stimulator tiroidian natural sau Thermacuts (stimulator metabolic natural). 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Ciclu steroizi pastile Ciclu Danabol (Naposim) Un ciclu foarte raspandit in randul celor care nu au mai folosit niciodata steroizi anabolizanti si androgeni. Desi atractiv pentru ca se foloseste un preparat oral, nu este deloc lipsit de riscuri si efecte secundare serioase. Cei experimentati nu recomanda ciclurile doar cu Danabol. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi cu Primobolan si hormon de crestere Este un ciclu de steroizi pentru masa calitativa, dar puternic. Cu exceptia hormonului de crestere, este un ciclu de steroizi, care se presupune ca era folosit de vechii culturisti, precum Frank Zane. 14 Feb, 2016
Ciclu steroizi pastile Ciclu de steroizi si peptide hormonale Un ciclu de steroizi puternic in cadrul caruia sunt folosite si peptide hormonale, noua generatie de substante anabolice. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Presupusul ciclu de steroizi al lui Dwayne Johnson Dwayne Johnson este o vedeta a marilor ecrane si o inspiratie pentru multi care isi doresc un corp masiv si bine defint. Daca ar folosi steroizi, acesta ar fi o varianta a unui ciclu. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu Deca-durabolin si Naposim Este un ciclu clasic pentru incepatori, care era des folosit in trecut, de culturistii de scoala veche. Dar, in prezent exista si optiuni mai bune, gama preparatelor disponibile fiind mult mai variata. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Primobolan, Deca-durabolin si Winstrol Este un ciclu pentru cei care vor sa evite preparatele pe baza de testosteron. De multe ori se spune ca steroizii care nu sunt atat de adrogenici, precum Primobolanul, nu sunt buni constructori de masa musculara. Dar sa nu uitam ca si acestia sunt foarte anabolici. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.