Coama leului pentru antrenamente mai reusite

Publicat in

Nu te poti concentra la antrenamente? Coama leului este suplimentul de care ai nevoie! Afla beneficiile suplimentarii cu coama leului si cum te poate ajuta la antrenamente!

Cand vrei sa modifici felul cum arati, mentalul este foarte important! Ceea ce gandesti si crezi are un impact foarte mare asupra corpului! Succesul sau esecul incep din creier si sunt amplificate de capacitatea noastra de concentrare si dedicarea catre un anume obiectiv. 

Cand vine vorba de construirea/sculptarea corpului, totul incepe cu ce reusesti sa obtii in sala de forta. Fiecare repetare, set si antrenament reprezinta un alt pas al calatoriei, dar doar tu esti in control daca mergi cu pasi marunti sau faci salturi in fata. 

Strategii pentru o mai buna concentrare la antrenamente

Ai auzit cu siguranta de expresia "conexiunea minte-muschi". Dar nu cred ca intelegi cat de importanta este aceasta conexiune! Stii ca prin exersare, iti poti face fibrele musculare sa se activeze doar gandindu-te la asta

Creierul este cel mai puternic computer de pe pamant. Mintea este cel mai puternic drog pe care il ai la dispozitie. Daca vrei sa progresezi cat de rapid se poate si sa iti atingi potentialul genetic atunci este obligatoriu sa:

  • Crezi in capacitatea ta de a reusi. 
  • Ai incredere deplina in tine. 
  • Concentreaza-te! 
  • Inveti sa te concentrezi cu intensitate! 
  • Nu te lasi distras de ce nu este important!
  • Intri in sala de forta gata sa dai totul! 

Da, este mai usor de spus decat de facut, mai ales in momentele cand esti obosit si de la alte activitati din zi. De aceea suplimentele are iti "hranesc" creierul sunt foarte importante si eficiente. 

Un astfel de compus natural care are efecte pozitive asupra creierului este coama leului. Este o ciuperca folosita in medicina straveche chinezeasca, fiind un puternic nootropic, care imbunatateste semnificativ functiile cognitive, imbunatateste tiparele de somn, reduce depresia si anxietatea si actioneaza precum un neuroprotector. 

Exista peste o duzina de studii care arata ca, coama leului creeaza noi neuroni, ceea ce imbunatateste sanatatea creierului

In sala de forta, pe teren chiar si in bancile scolii, coama leului poate imbunatati memoria, concomitent cu cresterea capacitatii de concentrare si o atentie sporita la sarcinile pe care le indeplinesti. 

Toate astea se traduc prin antrenamente mult mai intense - si o conexiune mai mare si mai productiva intre minte si muschi. Iar cand creierul merge la capacitate maxima in combinatie cu o activare mai puternica a muschilor, rezultatele obtinute o sa fie la un nou nivel. 

Testeaza suplimentarea cu coama leului si o sa simti diferente notabile la antrenamente! 

Referinte

  1. Improving Effects of the Mushroom Yamabushitake (Hericium erinaceus) on Mild Cognitive Impairment: A Double-blind Placebo-controlled Clinical Trial. PHYTOTHERAPY RESEARCH Phytother. Res. 23, 367–372 (2009)
  2. Kawagishi H., et. Al. “Erinacines A, B and C, strong stimulators of nerve growth factor (NGF)-synthesis, from the mycelia of Hericium erinaceum” Tetrahedron Letters Volume 35, Issue 10, 7 March 1994, Pages 1569–1572
  3. Nagano M., Shimizu K., Kondo R., Hayashi C., Sato D., Kitagawa K., Ohnuki K. “Reduction of depression and anxiety by 4 weeks Hericium erinaceus intake.” Biomedical Research. 2010 Aug;31(4):231-7.
  4. Lai P.L., Naidu M., Sabaratnam V., Wong K.H., David R.P., Kuppusamy U.R., Abdullah N., Malek S.N. “Neurotrophic properties of the Lion’s mane medicinal mushroom, Hericium erinaceus (Higher Basidiomycetes) from Malaysia.” International Journal of Medicinal Mushrooms. 2013;15(6):539-54.

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.