Clenbuterol, ketotifen si T3: secretul profesionistilor

Publicat in

Ce folosesc culturistii si modelele de fitness pentru a fi atat de definiti muscular? Clenbuterol, ketotifen si T3. Din pacate multi amatori fac si ei asta. Iata despre ce este vorba.

Culturistii vor fizicul cizelat, musculos si definit, ravint de toate lumea. Nimeni nu vrea sa petreaca ore in sala de forta si cand se uita in oglinda sa vada un tip gras cu ceva muschi. Dar vine o vreme cand dieta si cardio nu mai ard grasime. Atunci profesionistii apeleaza la Clenbuterol in diferite combinatii. 

Cand este dozat corect si combinat cu alte medicamente potrivite, Clenbuterolul poate ajuta la depasirea plafonarilor si la o definire extrem de mare. Ca tot vorbim de medicamentele potrivite, cel mai adesea se combina cu ketotifen si T3. O sa discutam rolul fiecaruia, alaturi de doze. Dar intai, sa discutam, CINE poate sa folosesc asa ceva. 

Nu este o scurtatura

Primesc tot timpul mesaje de la tipi (sau tipe) care fac sala de cateva luni, au 20% grasime corporala, folosesc un supliment de slabire si vor sa dea mai repede jos kilogramele de grasime. Citesc pe forumuri despre astfel de combinatii si vor si ei, Unii deja si-au cumparat ce le trebuie si vor sa stie cum sa le foloseasca. Daca esti in categoria de mai sus si inca nu ai cumparat Clenbuterol si ce mai trebuie, iata un sfat: NU iti cumpara. O sa eviti o cheltuiala inutila si eventuale complicatii. 

Persoanele de rand nu ar trebui sa foloseasca clenbuterol, ketotifen si T3. De fapt, multe din ele nici nu au atins cu adevarat un plafon in privinta slabirii. Simple modificari ale dietei ar duce la o slabire extrem de rapida. Daca nu ai investit suficient de mult timp si efort in dieta si antrenamente, nu ar trebui nici macar sa te gandesti la astfel de metode de slabire

Acestea fiind spuse, Clenbuterol, ketotifen si T3 nu este o combinatie deloc usoara. Ar trebui sa ai experienta de ani buni in sala de forta si ceva cunostinte solide despre steroizi si alte substante folosite in lumea culturismului, pentru a putea folosi in relativa siguranta o astfel de combinatie. 

Combinatia arzatoare de grasimi

Nu o sa facem aici profilul fiecarui medicament folosit, ai link-uri catre ele. Dar o sa facem o scurta recapitulare.

Clenbuterol - Este un medicament pentru tratarea astmului bronsic, are ca efect si cresterea activitatii metabolice prin stimularea receptorilor beta-2 agonisti. Rezulta o crestere a temperaturii corpului si a ritmului cardiac, ceea ce arde mai multe grasimi. Dar daca folosesti Clenbuterol mai mult de 3 saptamani corpul se adapteaza si nu mai este eficient. Aici intervine ketotifen. 

Ketotifen - Acest antihistaminic H-1 resensibilizeaza receptorii beta, inclusiv pe cei beta-2 care devin saturati de Clenbuterol. Astfel iti tii receptorii activi si poti utiliza Clenbuterol mai mult timp. 

T3 (Cytomel) - Hormonul activ al glandei tiroide, duce la cresterea metabolismului.

arzator grasime

Dozarea

Unii profesionisti fac cilcuri de 12 saptamani, dar 9 sunt suficiente pentru majoritatea. 

Clenbuterol: Doza se creste treptat, pornind de la doze foarte mici si ajungandu-se la un maxim de 80-140 mcg. Se incepe de la doze de 20 mcg pentru primele doua zile, 40-80 mcg pentru urmatoarele doua si 80-140 mcg pentru restul de zile din ciclu. La inceput vei transpira mai mult si vei avea un tremur in maini; la multi aceste efecte trec cand se obisnuiesc, dar la unii efectele raman pe toata durata cliclului.

T3 - Acest medicament se joaca cu glanda ta tiroida asa ca dozarea corecta este foarte importanta. Se incepe de la 20-40 mcg primele doua zile, apoi 40-80 mcg urmatoarele doua si se ramane aici sau se creste la maximul de 80-120 mcg. Pentru restul de 3 saptamani. Atentie si la pauza de 3 saptamani de mai jos, fiind foarte catabolic. 

Exemplu de ciclu de 9 saptamani:

  • Saptamanile 1-6: Clenbuterol la prima ora dimineata.
  • Saptamanile 2-6: Ketotifen zi de zi inainte de culcare.
  • Saptamanile 1-3 si 7-9: T3 zi de zi.

Finalul ciclului in cazul Clenbuterol si T3: Cand esti aproape de finalul saptamanii 6 la Clenbuterol si ajungi si la finalul ultimelor saptamani din cele doua minicicluri de T3, dozele trebuie scazute treptat. Adica fa invers ca la inceput; 40-80 mcg doua zile si apoi 20-40 mcg alte doua zile. 

Fiecare este afectat diferit de anumite substante asa ca dozele se ajusteaza in functie de individ. Dar este un ciclu tipic utilizat de profesionisti. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.