Suplimente contra grasimii incapatanate

Publicat in

Antrenamentele si dieta nu reusesc sa te scape de grasimea ramasa discret in jurul taliei? Iata cateva suplimente dovedite ca rezolva problema.

Niciun supliment nu va arde ca prin minune grasimea. Trebuie sa ai grija ce faci la antrenamente si in bucatarie. Dar este adevarat ca suplimentele pot ajuta, mai ales cand vine vorba de grasimea incapatanata. Ai nevoie de antrenamente si deficit caloric, dar suplimentatia potrivita va accelera slabirea. 

Cea mai buna modalitate de a stimula receptorii beta prin suplimentatie este de a lua suplimente care elibereaza hormoni care se leaga de acesti receptori. 

Iata cateva astfel de suplimente pe care sa le incerci:

  • Capsaicina: este componentul din ardeii iuti care le da iuteala. Creste slabirea si rata metabolica prin eliberarea de hormoni care ard grasimi.
  • Yohimbina (Kimera): Yohimbina si produsele care contin yohimbina cresc arderile grasimilor prin contracararea receptorilor alfa din celulele grase. Cand combini antrenamente specifice, post negru (perioade lungiu fara hrana) si yohimbina, slabirea, mai ales in zonele incapatanate, este amplificata. 
  • Extract de ceai verde: Ceaiul verde va avea aceleasi rezultate. Are un efect termogenic care influenteaza eliberarea si arderea acizilor grasi. 
  • Cafeina: Ceasca de dimineata ar putea fi suficienta, atata timp cat este neagra si fara zahar. Cafeina se leaga de celulele grase si creste lipoliza. O alta optiune sunt suplimentele cu cafea verde.  
  • Acidul linoleic conjugat (CLA): CLA inhiba enzima care stocheaza grasimi (lipoproteina de lipaza), asa ca grasimea va fi mai usor de ars in loc sa fie stocata. CLA este si un puternic antiinflamator, crescand sanatateaa generala si reducand durerile articulare.

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.