Cafea cu trigliceride cu lanturi medii pentru ketoza

Publicat in

Daca vrei sa ai mai multa energie cand urmezi o dieta ketogenica incearca aceasta cafea cu ulei cu trigliceride cu lanturi medii. Iti va furniza cafeina si cetone necesare pentru a functiona la capaictate maxima.

Aceasta reteta de cafea se adreseazastrict celor care urmeaza o dieta ketogenica adevarata. Stim cat de greu poate fi adaptarea la cetoza si cat de dificile pot deveni antrenamentele in aceasta perioada. Prepara aceasta cafea folosind ulei cu trigliceride cu lanturi medii pentru a face fata antrenamentelor brutale.

Pentru acest preparat o sa ai nevoie de:

  • 300 ml cafea de buna calitate - cafeina continuta de cafea dubleaza numarul de acizi grasi si cetone din sange.
  • o lingura ulei cu trigliceride cu lanturi medii  - trigliceridele cu lanturi medii trec direct in sage si furnizeaza energie rapida cat si mobilizarea grasimilor din depozitele de grasime.
  • o lingurita de ghee - ghee este un unt indian clarificat; ghee are toate grasimile benefice din unt dar fara lactoza si cazeina.
  • 1/4 lingurita sare roz de Hymalaia - aceasta sare contine 84 de minerale care te ajuta la retinera de apa in muschi si pomparea la antrenamente. 
  • 3-4 picaturi de stevia dulce lichida - de ce stevia? pentru ca nu vrei sa folosesti indulcitori care sa ridice nivelel de insulina cand urmezi o dieta ketogenica.
  • 1/2 lingura cacao - teobromina si cafeina din cacao ajuta la eliberarea de endorfine si induce o stare de bine inainte de antrenament.

Se amesteca toate ingredientele si rezulta cafeua cu trigliceride cu lanturi medii - un supliment pre-workout facut in casa pentru cei care sunt intr-o dieta ketogenica!

Referinte

  1. Camille Vandenberghe, Valérie St-Pierre, Alexandre Courchesne-Loyer, Marie Hennebelle, Christian-Alexandre Castellano, Stephen C. Cunnane. Caffeine intake increases plasma ketones: an acute metabolic study in humans. Canadian Journal of Physiology and Pharmacology, 2017, 95(4): 455-458, https://doi.org/10.1139/cjpp-2016-0338
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.