Un supliment pentru slabire rapida

Publicat in

Cu cat ai in corp mai multa grasime bruna, cu atat arzi mai multe calorii. Exista o substanta naturala care poate converti grasimea alba in grasime bruna!

Poate ca ai niveluri mici de grasime, sau relativ mici. Poate crezi ca asta se datoreaza faptului ca uneori te duci si alergi ceva mai tare, sau pentru ca in saptamana aia memorabila te-ai tinut serios de dieta si nu ai mancat decat piept de pui fara piele, organic, virgin si crescut responsabil! 

Dar cel mai probabil nivelurile mici de grasime se datoreaza faptului ca ai o foarte buna sensibilitate la insulina si ceva mai multa grasime bruna! 

Spre deosebire de grasimea alba, care stocheaza calorii, grasimea bruna este plina de mitocondrii infometate care ard energie si elibereaza caldura. Toti avem grasime bruna in corp, dar cei care sunt in mod natural mai supli - niste nenorociti! - au mai multa. 

Sa zicem ca in corp ai doar 50 de grame de grasime bruna. Aceasta cantitate minuscula poate arde pana la 300-500 calorii pe zi, echivalentul cu a sari coarda timp de 30 de minute. 

Datorita capacitatii sale de a consuma calorii, cercetatorii au cautat compusi sau substante care sa creasca cantitatile de grasime bruna in corp. Se pare ca deja exista o astfel de substanta! 

Supliment pentru slabire rapida - cianidina-3-glucozida

Este un compus binecunoscut pentru efectele antiobezitate, dar pana acum aceste efecte erau atribuite capacitatii sale de a sensibiliza receptorii la insulina. Practic, favoriza stocarea caloriilor in muschi in loc de grasime! 

Dar niste cercetatori japonezi au descoperit ca cianidina-3-glucozida transforma celulele de grasime alba in celule de grasime bruna. 

Cianidina-3-glucozida se gaseste in ketonele din zmeura, de aceea suplimentele de slabire care o contin sunt atat de eficiente la recompozitia corporala. Are efecte profunde asupra sensibilitatii la insulina, este antiinflamator si se pare ca poate converti grasimea alba in grasime bruna. Chiar daca nu va face minuni (nu o sa poti manca orice vezi in fata ochilor si sa te transformi in Arnold), este printre cele mai eficiente substante naturale pentru schimbarea aspectului fizic.

Referinte

  1. Toshiya Matsukawa, Myra O. Villareal, Hideko Motojima, Hiroko Isoda. “Increasing cAMP levels of preadipocytes by cyanidin-3-glucoside treatment induces the formation of beige phenotypes in 3T3-L1 adipocytes.” Journal of Biochemistry, February 2017, Volume 40, pages 77–85.

 

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.