Epitalon

Publicat in

Epitalon pare a fi o descoperire revolutionara, un medicament care iti creste performantele, te face mai sanatos si te ajuta sa traiesti mai mult si mai bine.

Alte denumiri: Epitalon, Epithalon, Epithalon tetra peptida 


Epitalon este o substanta anti-imbatranire. Momentan se afla inca in cercetari, dar a fost folosita si de unii sportivi sau persoane particulare care incearca sa isi imbunatateasca calitatea vietii. Pana in prezent este cel mai promitator medicament anti-imbatranire.

Epitalon este o peptida mica, formata din 4 aminoacizi. Studiile au demonstrat ca administrarea de Epitalon duce la lungirea telomerilor, secvente de ADN care apar la finalul cromozomilor. Astfel, ceasul biologic al celulelor este resetat, celulele isi recapata integritatea si pot sa se reproduca mai eficient si sa repare mai eficient sistemul imunitar al corpului, mentinand sanatatea organelor la un nivel optim, si continuand cresterea organismului intr-un ritm accelerat.

Telomerii sunt regenerati de catre o enzima produsa de corpul uman, numita telomeraza. La persoanele tinere, nivelul telomerazei este crescut si astfel repararea telomerilor este eficienta. Dar pe masura ce imbatranesti, nivelele de telomeraza scad, motiv pentru care apar si simptomele imbatranirii. 

S-a demonstrat ca celulele care sunt expuse la nivele mari de telomeraza sunt mai puternice, traiesc mai mult si functioneaza mai eficient. Asta merge dincolo de cresteri musculare optime si performante fizice mai bune. Toate acestea vin dintr-o mai buna refacere dupa efortul fizic si din functionarea optima a metabolismului. Pe langa avantajele aduse unui sportiv sau unei persoane care vera sa arate mai bine, a avea nivele mari de telomeraza imbunatateste per total calitatea vietii, fie ca faci sport sau nu.

Epitalon stimuleaza capacitatea corpului de a produce mai multa telomeraza in celule. Astfel, intareste reproducerea telomerilor. Corpul are capacitatea de a produce suficienta telomeraza, dar trebuie stimulat cu precursorul corespunzator. Prin administrarea frecventa de Epitalon se asigura o productie sporita de telomeraza. 

In timp, administrarea de Epitalon va duce la lungirea telomerilor si regenerarea mai eficienta a organismului. In prezent se afla in cercetari ca medicament pentru prelungirea vietii. Poate avea urmatoarele efecte benefice:

  • Cresterea energiei.
  • Somn mai adanc si mai odihnitor.
  • Previne bolile coronariene cauzate de imbatranire, cancerul si dementa.
  • Imbunatateste aspectul pielii.
  • Ajuta la repararea rupturilor musculare.
  • Ajuta la repararea articulatiilor.
  • Grabeste refacerea tesutului muscular dupa micro-avarii (exact ca cele cauzate in timpul antrenamentelor cu greutati sau a activitatilor fizice intense).

Epitalon este un produs util oricui, nu numai sportivilor. Se afla in cercetari inclusiv la Institutul de Geriatrie din Sankt Petersburg. Nu este inca aprobat pentru comercializare, dar se fac cercetari intense asupra sa. Se poate procura de pe diverse site-uri care vand peptide hormonale; teoretic, doar pentru cercetare. 

Dozele zilncie variaza de la 0,5 mg pana la 3 mg. In unele studii pe oameni au fost folosite si doze de 9 mg/zi. Dozele depind de severitatea cauzei tratate si de scop. Unii sportivi il iau pentru a trata dureri severe de spate sau diferite accidentari. Exista si persoane care il folosesc doar pentru a isi regenera parul si tenul.

Epitalon poate fi administrat oral sau prin injectii subcutanate ori intramusculare. Administrarea orala nu este prea eficienta si necesita doze mai mari. Injectiile intramusculare si subcutanate necesita cele mai mici doze. Se injecteaza in fese, umeri, coapse sau subcutanat pe abdomen. 

Administrarea orala se face 10-20 de zile, in doze de 200-400 mg/zi. Doza totala se imparte in 2-3 administrari de-a lungul zilei. Administrarea prin injectii dureaza tot 10-20 de zile consecutive, la doze de 3-10 mg/zi (dar se pot folosi cu succes si doze mai mici). Pentru dozele mai mici se face o singura injectie. Pentru dozele mari se fac doua injectii, una dimineata si una seara. 
Aceste cicluri se repeta la anumite perioade de timp (o data la 1-2 luni), in functie de ce rezultate se doresc. Rezultatele incep sa se vada intr-un ritm lent, de saptamani sau luni de zile. 

Epitalon vine sub forma de substanta uscata, care se dilueaza cu apa sterila sau bactereostatica. 

Nu s-au raportat efecte secundare la niciun test clinic, si nici pe forumurile de pe internet, de catre persoane care l-au folosit fara supraveghere medicala. Nici macar din pareta persoanelor care l-au folosit ani de zile, in cicluri periodice de 10-15 zile. 

Epiotalon se poate pastra si la temperatura camerei, fiind valabil 3 luni de zile. Se poate pastra si la frigider unde rezista 24 de luni. Dupa ce este reconstruit in forma lichida, trebuie folosit in 20 de zile, si tinut la rece, in frigider (nu trebuie congelat). 

Epitalon este o peptida hormonala scumpa, si nu se gaseste cu usurinta la vanzare. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.