Citadren

Publicat in

Citadren este un hormon sexual, utilizat de culturisti mai ales pentru proprietatile sale de a reduce cortizolul. Poate actiona si ca un anti-estrogen.

Substanta chimica activa : aminoglutethimid
Denumiri comerciale : Citadren, Mamomit, Orimeten

 

Citadren este un preparat din grupa hormonilor sexuali. Are o puternica actiune anti-estrogenica.

Citadrenul impiedica producerea cortizolului. Exista insa si o problema: scade nivelul de cortizol in asa fel incat organismul incerca sa il reechilibreze producand o secretie mai mare la nivelul stratului cortical al suprarenalei. Deoarece organismul nu reactioneaza imediat la Citadren se recomanda a se lua acest preparat 2 zile da si 2 zile nu. Astfel organismul nu va putea sa reactioneze la aceste schimbari.

Dozele sunt de 2-4 comprimate de 250 mg/zi, iar la inceput este recomandat un comprimat la 24 de ore in timpul mesei. Marirea dozei se face treptat. Recatiile adverse sunt multimple si pot fi foarte puternice: slabiciune, amorteala, obnubilare (intunecarea mintii), incapacitatea de concentrare, nelinisti, stari depresive, apatie, disfunctii ale somnului, dureri de cap. Alte reactii adverse care pot aparea sunt scaderea numarului de leucocite si eritrocite din sange sau dereglari ale functiilor ficatului.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.