Nu ai nevoie de cardio pentru a slabi

Publicat in

Nu ai nevoie de echipament cardio pentru a slabi. Aceasta metoda foloseste greutati si manipularea fluxului sanguin pentru a arde grasimi. Iata despre ce este vorba!

Seturi superioare/inferioare pentru a arde grasimea

Facand doua exercitii care tintesc muschi aflati departe unul de altul (de exemplu, cvadricepsi si umeri), intr-o succesiune rapida, corpul trebuie sa redirectioneze rapid fluxul de sange catre muschii lucrati, aflati la "capete" diferite ale corpului. Nevoia constanta de a redirectiona sangele face ca inima si sistemul vascular sa lucreze intens. Este grozav pentru mobilizarea grasimii si sanatatea cardiovasculara.

Ramai la repetari ceva mai putine pentru a putea folosi o greutate provocatoare, in timp ce beneficiezi de efectele metabolice. Tinteste spre 6-8 repetari pe set, dar poti urca pana la 10-12 la unele exercitii. Imperecheaza doua exercitii cu pauza 20-30 secunde intre ele. De exemplu:

Regulile

Poti folosi ce exercitii vrei, dar pentru cele mai bune rezultate aplica urmatoarele reguli:

  1. Imperecheaza un exercitiu penru partea inferioara cu unul pentru partea superioara.
  2. Evita exercitii care au o componenta posturala puternica, precum genuflexiuni, indreptari sau ramaturi din aplecat. Daca nu esti obisnuit cu antrenamentele cu densitate mare, iti va fi greu sa executi corect aceste exercitii pe masura ce obosesti
  3. Poti folosi si exercitii de izolare, dar fa-le spre finalul antrenamentului sau combina-le cu un exercitiu compus. 
  4. Incepi de la 3 astfel de combinatii pe antrenament si pe masura ce devii mai eficient creste-le la 4. 
  5. Controleaza coborarea greutatilor. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.