Protropin

Publicat in

Somatrem este o forma sintetica a hormonului de crestere uman. Culturistii il aprecieaza pentru capacitatea sa de a construi masa musculara, concomitent cu reducerea stratului adipos.

Substanta activa : somatrem
Denumiri comerciale : Protropin, Fitropin

 

Somatrem este o forma sintetica a hormonului de crestere uman. De fapt, este o forma a unei proteine endogene a corpului uman, care contine acelasi lant de 191 de aminoacizi, carora li s-a adaugat un aminoacid in plus, numit metionina. De aceea somatrem se mai numeste si hormon de crestere metionil. Ca medicament, somatrem sustine cresterea tesutului osos, muschilor scheletici si organelor interne. Joaca un rol si in metabolismul proteinelor, carbohidratilor, lipidelor si mineralelor. Medical este folosit la copii cu deficit de hormon de crestere. 

Somatrem este apreciat in lumea culturismului pentru proprietatile sale de ardere a grasimilor si de promovare a tesutului musuclar. Ca si efecte benefice, dar si posibile riscuri, se comporta la fel ca HGH-ul. Desi este la fel, se considera ca forma pura de 191 de aminoacizi, fara nicio adaugare, este superioara. Asa ca, somatrem este folosit doar daca are un pret mai bun sau este singurul disponibil, fata de HGH

Dezavantajul somatrem este ca nefiind o proteina naturala a organismului, exista riscul ca acesta sa dezvolte anticorpi. Acestia se leaga de receptorii hormonului de crestere, astfel inhibandu-i activitatea. Anticorpii se dezvolta la 1 din 7 pacieinti, dupa una an de folosire a somatremImportant de remarcat este ca, acesti anticorpi nu au influentat prea mult actiunea hormonului in organism. 

Efectele secundare posibile sunt: sindromul tunelului carpian, marirea alunitelor si semnelor din nastere, ginecomastie si pancreatita. Atunci cand se face abuz de acest medicament pot aprea efecte secundare ca: diabet si ingrosarea oaselor. 

Produsul exista pe piata inca din 1985. De regula, contine mai multe fiole, care contin o pudra si apa sterila. Aceastea doua se combina inainte de administrare. Se administreaza prin injectie subcutanata sau intramusculara.  In scopuri sportive, dozele sunt intre 1 si 6 U.I. pe zi. Ciclurile dureaza intre 8 si 24 de saptamani. Proprietatile de ardere a grasimilor se manifesta mult mai rapid decat cele anabolice. 

Este un medicament popular mai ales in S.U.A., pe pietele europene gasindu-se mai ales HGH. Cea mai noua forma a acestui medicament vine din China si se numeste Fitropin

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: BULK Extreme si TESTOLAN pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.