Presa pentru triceps cu placa de lemn pe piept

Publicat in

Principala grupa musculara lucratatriceps
Alti muschi lucratipiept, umeri
Echipamenthaltera
Mecanicacompusa

Presele cu placa de lemn pe piept sunt cele mai bune exercitii pentru a mari tricepsii si pentru a le creste forta musculara. Sunt folosite de decenii de halterofili si alti sportivi de forta.

pozitie de start
pozitie de final

1. Stai intins pe o banca pentru impins din orizontal. Daca este posibil, haltera sa fie deasupra gatului. Pune pe piept o placa de lemn, sau mai multe prinse impreuna, in functie de cat de ampla vrei sa fie raza de miscare. Ca sa nu cada de pe piept, roaga pe cineva sa le tine, sau prinde-le cu fase elastice, ori baga-le sub tricou.

2. Baga picioarele sub banca, si arcuieste spatele. Adu omoplatii in interior; impinde cu picioarele in sol pentru a lipii trapezul de banca. 

3. Apuca brara cu o priza la latimea umerilor. Ridica bara de pe suport, mentinand in continuare omoplatii adusi catre interior. Strange puternic de bara, si trage in laterala de ea, ca si cum ai vrea sa o rupi in doua. 

3. Coboara bara pe placile de lemn si apoi ridic-o cat de rapid si cu cat mai multa forta. Coatele trebuie sa fie cat mai aproape de corp.

3. Repeta de cate ori este nevoie.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.