Ciclu Turanabol, Parabolan si Winstrol

Publicat in

Este un ciclu de definire, destinat oricarui sportiv. Poate fii toxic din cauza Parabolanului si Winstrolului.

Este un ciclu de definire, destinat oricarui sportiv. Pe durata sa, trebuie folosit obligatoriu un protector pentru ficat.  Iar durata nu trebuie sa depaseasca 6 saptamani. Se poate folosi Winstrol (oral) pe toata durata ciclului, dar creste gradul de risc hepatotoxic.
 

Saptamana Turanabol Parabolan Winstrol (oral)
1 50 mg/zi 200 mg/saptamana -
2 50 mg/zi 200 mg/saptamana -
3 50 mg/zi 200 mg/saptamana -
4 50 mg/zi 200 mg/saptamana 20 mg/zi
5 50 mg/zi 200 mg/saptamana 20 mg/zi
6 50 mg/zi 200 mg/saptamana 20 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.