Ciclu pentru masa musculara cu IGF-1 Long R3 si PEG-MGF

Publicat in

Un ciclu anabolic far steroizi, care face uz de peptide hormonale. Luate cum trebuie, riscurile pentru sanatate sunt diminuate fata de folosirea unor doze mari de steroizi anabolizanti.

IGF-1 Long R3 si PEG-MGF sunt doua peptide, ambele facand parte din familia insulinelor. IGF poate creste masa musculara si sporeste arderea grasimilor, iar factorul de crestere mecanin (MGF) faciliteaza actiunea IGF. De aceea merg atat de bine impreuna. 

Teoretic, aceste doua substante luate impreuna ar trebui sa fie mult mai puternice decat steroizii anabolizanti. Dar, in practica nu este asa. Sunt eficiente pentru construirea de masa musculara, dar pentru asta administrarea lor trebuie sa se faca cu mare precizie. 

Construirea unui astfel de ciclu este destul de diferita fata de ciclurile de steroizi. Injectiile sefac la anumite momente cheie, in functie de antrenament. Din fericire, injectiile sunt subcutanate, cu ace de insulina, deci nu sunt dureroase (acesta ar fi un avantaj fata de steroizi, mai ales pentru cei care se tem de ace). Un alt avantaj este riscul mai mic de aparitie a unor efecte secundare. 

Ciclurile sunt construite in preajma antrenamentelor. Durata unui ciclu va fi de 30-50 de zile, dupa care corpul se va desensibiliza si nu va mai raspunde la stimulii dati de peptide. Mentionez din nou ca este foarte important respectarea ordinii si momentelor de administrare a celor doua peptide.

Un dezvantaj al unui astfel de ciclu este costul ridicat si dificultatea de a face rost de IGF LR3 si PEG-MGF.

Aceasta este doar un fel de a crea un ciclu cu astfel de peptide. Exista si alte protocoale. Unii sustin ca aceasta este o metoda eficienta, pe cand altii sustin ca exista metode mai bune. Ca totul in acest domeniu, cel mai eficient ciclu este cel care merge pentru tine. 

Duminica Fara antrenament PEG-MGF 200-300 mcg la jumatatea zilei
Luni Antrenament -
Marti Fara antrenament  IGF-LR3 40-80 mcg la jumatatea zilei
Miercuri Antrenament -
Joi Fara antrenament IGF-LR3 40-80 mcg la jumatatea zilei
Vineri Antrenament -
Sambata Fara antrenament IGF-LR3 40-80 mcg la jumatatea zilei

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.