Ciclu hormon de crestere

Publicat in

Acesta este un ciclu cu hormon de crestere (HGH), pentru acumularea de masa musculara si arderea grasimilor. Este un ciclu scump.

Acesta este un ciclu cu hormon de crestere (HGH), pentru acumularea de masa musculara. Desigur, HGH fiind si lipolitic, se va inregistra si o scadere a stratului adipos. Dar cum principalul scop ciclului este masa musculara, dozele vor fi ceva mai mari, iar perioada de timp lunga. HGH incepe sa isi faca simtit efectul abia dupa aproximativ doua luni, de aceea ciclul va dura 24 de saptamani.

Nu cresteti si mai mult dozele, oricum ele sunt deja mari, si exista riscul opririi secretiei proprii de hormon de crestere. Dar, cel mai mare risc il reprezinta marirea organelor, asa ca starea de sanatate trebuie atent monitorizata pe toata durata ciclului.

Se va administra 5 zile la rand, si apoi se va face doua zile pauza (de exemplu, se va administra de luni pana vineri zilnic, iar sambata si duminica se va face pauza), pentru a preveni oprirea secretiei proprii de hormon de crestere. De asemnea, dozele se vor administra dimineata, sau imaprtite intre dimineata si dupa-masa; niciodata seara.

In functie de scopul urmarit, de-a lungul ciclului se pot adauga si steroizi anabolici si androgeni. Testosteron enantat si Deca-durabolin daca se vrea masa cat mai multa; testosteron propionat si trenbolon acetat daca se vrea masa lina si definire cat mai accentuata. 

Fiind vorba de hormon de crestere, acest ciclu va fi unul foarte scump.
 

Saptamanile HGH
1-4 3 U.I./zi - se va administra toata doza dimineata, 5 zile consecutive si apoi doua zile pauza
5-8 5 U.I/zi - se va administra o doza de 3 U.I. dimineata si una de 2 U.I. dupa-masa, 5 zile consecutive si apoi doua zile pauza
9-24 6 U.I./zi - se va administra o doza de 3 U.I. dimineata si una de 3 U.I. dupa-masa, 5 zile consecutive si apoi doua zile pauza

 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.