Durerile slabirii: antrenament de 20 minute

Publicat in

Testeaza-ti limitele durerii, andurantei si duritatii mentale cu acest antrenament de slabire de doar 20 de minute!

Este timpul sa arati ce pot sa faca femeile la antrenamente! Iar ce urmeaza nu este deloc o gluma!Eeste vorba de 100 de coreene ( cu saritura peste rower) si apoi parcurgerea unei distante cat mai mari pe rower. Totul cu o limita de timp de 20 de minute. Daca vrei un antrenament de anduranta, care sa arda o groaza de calorii, sa iti mareasca metabolismul si sa te faca sa te lupti cu propria minte, ai gasit ce trebuie!

Despre ce este vorba mai exact? Se porneste un cronometru. Se fac 100 de coreene cu saritura peste rower. Apoi, in timp ramas pana la 20 de minute se vasleste la rower cat mai departe posibil, in metrii. Te poti intrece cu tine insati, incercand sa depasesti distanta de la antrenament la antrenament, sau te poti intrecere cu o partenera/partener de antrenament! 

Timp: 20 minute

Exercitii:

  • 100 coreene
  • Restul timpului rower cat mai departe posibil.

Ca si strategie, incearca sa faci coreenele intr-un ritm constant, sub-maximal. Apoi cand vine timpul rowerului incearca sa iti stabilesti si aici un anumit ritm, sa zicem in jur de doua minute pentru 500 metrii. Cea mai mare lupta se va da cu propria minte care va tipa sa renunti! Indura si recompensele vor fi pe masura! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.