10 minute de dealuri

Publicat in

Daca esti pasionata de alergare si fitness si vrei sa mai dai jos cateva kilograme, iata un program de antrenament pe banda de alergare care te va ajuta!

Vrei sa alergi mai repede, dar si sa slabesti in acelasi timp? Poti obtine asta intr-un timp scurt doar cu cateva intervale pe banda inclinata. O sa devii o sportiva mai eficienta intr-un timp foarte scurt.

10 minte de dealuri

Incalzirea. Mergi usor pe banda sau alearga usor timp de 5 minute. Apoi...

Intervalele: 1 minut alergare + 30 de secunde recuperare. Alearga la o viteza mare pentru tine (sa nu poti rosti mai mult de cateva cuvinte in tip ce alergi; trebuie sa se simta greu dar nu imposibil) la o inclinatie de 1%. Recupereaza-te mergand cu 5 km la ora timp de 30 de secunde. 

Repeta: 7 runde (sau mai mult daca te simti sexy). Treci prin minutul de alergare + 30 secunde recuperare, de sapte ori, crescand gradul de inclinatie la fiecare alergare cu 1% (viteza de recuperare ramane la fel, la 5 km/h). Incearca sa mentii acelasi ritm de alergare pe toata durata antrenamentului (la inceput e posibil sa trebuiasca sa incetinesti, dar pe masura ce faci antrenamentul te vei adapta). Cele 7 runde dureaza undeva la 10 minute; daca simti ca ai mai multa energie intr-o zi, continua sa faci intervalele crescand gradul de inclinatie cu 1%. Fa asta pana ce atingi maximul de inclinatie pe care il are banda.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.