5 ciclisti profesionisti de urmarit pe Strava

Publicat in

Strava este o aplicatie care iti inregistreaza turele cu bicicleta (si nu numai). Este folosita atat de amataori cat si de profesionisti, asa ca este ca o fereastra in turele, antrenamentele de echipa si viata de sportivi a unor ciclisti de renume.

Strava nu este doar o unealta grozava pentru a te antrena, este si o oportunitate de a vedea cum se antreneaza nume mari din ciclism precum Michal Kwiatkowski (Sky), Laurens ten Dam (Giant-Alpecin) si Florian Vogel, rider de XC.

Se zvoneste ca pe Strava isi face veacul si Chris Froome, de doua ori castigator al Turului Frantei, aparand sub un pseudonim, dar unii soptesc cu insistenta ca insusi Lance Armstrong apare din cand in cand.

Nu stim inca aceste lucruri cu siguranta, asa ca mai jos este o lista a unor ciclisti profesionisti care folosesc oficial Strava si pe care merita sa ii urmaresti pentru a te motiva si poate invata cate ceva. Alaturi de nume este si link-ul catre profilul lor de Strava.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.