Cea mai subestimata componenta a transformarii corporale

Publicat in

Exista multe lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a slabi si a arata asa cum iti doresti. Dar un factor le leaga pe toate si fara el nu vei reusi niciodata!

O dieta care sa se potriveasca obiectivului tau este esentiala (deficit caloric si multe proteine in cazul slabirii). Nu poti avea un abdomen definit mancand ce vrei si cat vrei, oricand vrei. 

Antrenamentele trebuie si ele sa fie in linie cu obiectivele tale. Nu vei deveni atletic si definit facand doar cardio si antrenamente usoare cu multe repetari. 

Si trebuie sa dormi suficient si bine. Pana la urma poti sta cateva zile fara apa si saptamani fara mancare. Dar fara somn? Pierzi o noapte si toate se dau peste cap. Bei cafea de parca nu exista viitor si cand ti se face foame te loveste dorinta de nestavilit de a merge la KFC. 

Dieta, antrenamentele si somnul sunt lucruri esentiale cand vrei sa slabesti si sa transformi felul cum arati. Dar exista o componenta a transformarii corporale foarte subestimata si la care nimeni nu se gandeste si despre care foarte putini vorbesc: consecventa, sau impulsul!

Un gol al Romaniei pe Arena Nationala baga publicul in delir. Sa ai succes cu un proiect la munca, aduce alte trei succesuri si o crestere salariala. Un videoclip viral atrage atentia si creste numarul vizionarilor si urmatoarelor videoclipuri postate. 

In fitness, sa sari peste o sendinta de antrenament deseori duce la chiulul si de la alte antrenamente si de multe ori si deraierea de la dieta. 

Invers, sa fii consecvent cateva saptamani cu antrenamentele creeaza un obicei care face usor sa te tii de sport. La fel si cu dieta: 2-3 saptamani de mancat corect in 90% din timp creeza obiceiul de a face asta cu consecventa. 

Trebuie sa profiti de impulsul pe care ti-l dau micile reusite. Fii proactiv zi de zi:

  • Fa o plimbare la pranz. 
  • Fa zece flotari si zece genuflexiuni cand te trezesti.
  • Ia un piept de pui in loc de burger cand iesi la restaurant. 
  • Zi de zi, fa un pas mic in directia obiectivului tau in privinta transformarii corporale. 

Ca o piatra mica care se rostogoleste la vale, un obicei mic declanseaza o avalansa. In timp va deveni o forta de neoprit. 

Ce vei face astazi ca sa creezi un implus care sa te impinga catre obiectivul tau? Iar daca nu o sa faci nimic, ce te retine? 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.