Top 5 steroizi pentru putere pura

Publicat in

Acestia sunt 5 dintre cei mai puternici steroizi, folositi de sportivii de forta la cel mai inalt nivel. Sunt substante cu care nu te joci si doar sportivii de top, care au nevoie de nivele de forta supra-omenesti, indraznesc sa se incurce cu ele.

Toti steroizii anabolizanti prezentati aici sunt periculosi, fiind printre cei mai puternici steroizi pe care ii folosesc sportivii. De regula nu sunt folositi de culturisti ci mai ales de powerlifteri, halterofili, rugbisti si in general orice sportiv de performanta are nevoie de forta pura cat mai mare.

NU RECOMAND CONSUMUL DE STEROIZI ANABOLIZANTI. Majoritatea habar nu au ce fac in sala de forta si ce sunt steroizii anabolizanti asa ca majoritatea amatorilor ar trebui sa priveasca acest fel de articole ca o curiozitate, o fereastra in ceea ce se intampla in spatele scenelor unde urca cei mai puternici sportivi din lume. Si cu siguranta nu ar fi indicat ca un amator sa foloseasca steroizii prezentati aici! Doar cei mai inraiti sportivi apeleaza la ei.

Iata top 5 steroizi pentru putere si forta pura!

Testosteron suspensie

"Test is best" cum zic americanii! Testosteronul este baza oricarui ciclu de steroizi, iar cand vine vorba de cresterea cat mai mult a fortei, testosteronul suspensie este rege! Nicio alta forma de testosteron nu se compara cu suspensia. Si asta datorita rapiditatii cu care actioneaza. Nu exista niciun ester care sa ii intarzaie eliberarea in sange. Este testosteron pur suspendat in apa. Cresterile musculare sunt spectaculoase dar si nivelele de forta urca intr-un ritm accelerat, incat cei care il olosesc se simt precum Hercule.

Trebuie injectat zilnic si injectiile dor al naibii de rau. Sportivii de forta il folosesc si de doua ori pe zi, din cauza perioadei de injumatatire foarte mici. Cum am spus, injectiile sunt extrem de dureroase, mai ales ca mai tot ce se gaseste pe piata neagra a steroizilor este de calitate veterinara. Nu este micronizat si asta duce la formarea unor cristale suficient de mari incat sa infunde seringile! In astfel de situatii, cineva care si-l injecteaza probabil va simtii ca si cum cineva il injunghie! 

Mai rau, sa suspenzi testosteronul in apa necesita ceva cunostinte de chimie, si multi din cei care fabrica ilegal steroizi habar nu au ce fac, asa ca de multe ori astfel de produse sunt mai proaste si decat cele veterinare.  Sa faci o solutie de suspensie de testosteron sterila si de calitate necesita aparatura si o igiena foarte buna. Baiatul de cartier care falsifica steroizi in subsolul casei nu produce ceva calitativ!

Majoritatea halterofililor si powerlifterilor folosesc 100-150 mg/zi de testosteron suspensie, impartit in doua administrari pe zi. 

hormon de crestere natural

Anapolon 50

Da, unul din cei mai populari steroizi orali. Este un derivat al dihidrotestosteronului. In randul powerlifterilor si strongman este printre cele mai utilizate substante. In primul rand cresterile fortei se intampla repede. Sa vezi sportivi care isi cresc impinsul cu haltera din culcat cu 15 kg in 10 zile nu este neobisnuit. Duce la o retentie foarte rapida si pronuntata de apa, iar multi powerlifteri cauta asta, pentru ca le creste avantajul de a fi mai mari astfel incat cursa pentru a atinge pieptul cu haltera este mai mica. O alta caracteristica a Anapolonului este ca iti creste numarul de celule rosii, ceea ce creste pomparea musculara si anduranta la antrenamente.

Daca iei o pastila de Anapolon 50 pe zi, pentru perioade scurte de timp, riscurile sunt mai reduse, dar la fel sunt si rezultatele. Totusi un sportiv de top nu foloseste astfel de doze mici. Exista astfel de "kamikaze" care iau si 5 pastile pe zi. O pastila are 50 mg. Dozele de 100 mg/zi sunt considerate la limita sigurantei! 

Problema principala care apare la astfel de doze extreme nu este legata de ficat, asa cum te-ai astepta. Si aceasta este o mare problema, dar principala ingrijorare vine de la cresterea numarului de celule rosii. Sportivii care iau doze mari pentru perioade relativ mari de timp risca sa isi transforme sangele in sirop de artar! Si nu este o exagerare, sangele poate ajunge la o ingrosare extrema. Si a doua problema este legata de toxicitatea pentru ficat. Anapolon este printre cei mai toxici steroizi anabolizanti. 
Sportivii de forta care folosesc Anapolon 50 isi fac saptamanal analize de sange cat mai complete!

Multi amatori folosesc (sau vor sa foloseasca) Anapolon 50 ca sa "aibe muschi si sa se faca mari". Am citat din multele mesaje pe care le primesc in care sunt intrebat daca am de vanzare Anapolon 50. Nu am, steroizi.ro NU VINDE STEROIZI SAU ALTE SUBSTANTE, plus ca este o idee foarte proasta sa faci un ciclu de Anapolon, fara o forma injectabila de testosteron. Nu intru in detallii de ce, o sa zic doar rezultatul: te umfli, apoi te dezumflii rapid, forta iti scade si evetnual o perioada ai ceva probleme de erectie, dar nu-i bai ca iti revii. Nu mai zic de terapia post ciclu; majoritatea din cei care se gandesc sa foloseasca Anapolon 50 nu au mai auzit de ea. Morala: lasa sportivii profesionisti sa foloseasca astfel de substante!

Halotestin

Este un steroid forte popular in randul powerlifterilor europeni si competitorilor de strongman. Este un steroid scump si greu de procurat (ma refer la variantele de calitate). De aceea multi il inlocuiesc cu Anapolon 50.

Dar Halotestin aduce castiguri rapide de forta si putere mai pronuntate decat Anapolon 50. Nu provoaca retentie de apa si de aceea este folosit si de culturisti in ultimele saptamani inainte de concursuri. 

Daca trenbolonul este recunoscut pentru faptul ca da o agresivitate extrema si te transforma intr-un nesuferit, halotestinul te va duce la un alt nivel! Nici cei mai inraiti sportivi nu il folosesc mai mult de 4-5 saptamani, fiind foarte toxic pentru ficat. Majoritatea iau 20-30 mg/zi, doza zilnica fiind impartita in 3. In general este steroidul preferat al powerlifterilor si halterofililor de elita.

hormon de crestere natural

Trenbolon acetat

Trenbolon este cunoscut de pe scena culturismului, dar este foarte utilizat si in sporturile de forta. Este de 3 ori mai androgenic decat testosteronul asa ca este o mina de aur pentru sportivii de forta. Si nu duce nici la retentie de apa.

Este un ester scurt, acetat, asa ca se injecteaza minim o data la doua zile, multi sportivi preferand administrarea zilnica. Este preferat de multi competitori si pentru agresivitatea pe care o da. Dar, daca esti un nesuferit in viata de zi cu zi fara sa iei trenbolon, daca vei lua te vei transforma in cea mai proasta cunostinta a prietenilor tai! Agresivitatea crescuta si pornirea de a smulge capul de pe umeri oricui iti iese in cale nu sunt emotii neintalnite cand se utilizeaza trenbolon (si da, Halotestin provoaca o agresivitate chiar mai mare de atat).

Un alt pericol cu trenbolonul este afectarea functiilor rinichilor. Este printre putinii steroizi care afecteaza aceste organe. De asemenea, sportivii combina trenbolonul cu testosteronul. Daca nu se face asta libidoul si erectiile vor fi practic inexistente si "barbatia" iti va folosi doar pe post de furtun.

Milboleron

Este un steroid oral cunoscut mai ales sub numele de Cheque Drops. Este un steroid veterinar pentru catele. Nu este un steroid cunoscut in afara powerliftingului, unde este folosit la greu inainte de concursuri. Si cand zic inainte de concursuri ma refer la putin timp inainte de a intra sub bara! Cheque Drops te transforma intr-o bestie in cateva minute! Iti va creste agresivitatea la un nivel extrem, iar agresivitatea este o componenta cheie in powerlifting. Culturistii nu folosesc acest steroid; alte sporturi in care mai este utilizat fiind MMA si boxul.

Cheque Drops iese rapid din corp asa ca riscul de a fi depistati este mic pentru multi sportivi. In lumea boxului se spune ca un boxer legendar a folosit Cheque Drops inainte de meciurile grele, iar intr-unul din ele a confundat urechea adversarului cu o gustare. Dar poate ca sunt doar legende....

hormon de crestere natural

Lasand gluma la o parte, nu este de joaca cu Cheque Drops. Va transforma pe cineva slab de inger si nemotivat intr-un animal si pe cineva deja agresiv intr-un canibal! Pe langa asta, cine il foloseste are sanse considerabile sa isi transforme ficatul in svaiter. Este extrem de hepatotoxic; este atat de puternic incat se masoara in micrograme, nu miligrame precum majoritatea steroizilor. Powerlifterii duri il folosesc cu doua saptamani inainte de un concurs, luat doar inainte de antrenamentele foarte grele si in ziua concursului. Majoritatea isi pun 1 ml de Cheque Drops sub limba cu 15-30 de minute inainte de antrenament sau competitie. 

Cum am spus deja, nu m-as atinge de acesti steroizi nici cu un bat! Dar este interesant de vazut ce riscuri isi asuma astfel de sportivi pentru a ajunge in varf si la nivelele de performanta incredibile pe care le vedem la competitii.

Referinte

  1. Dr. Thomas O'connor - THE TOP 5 BEST STEROIDS FOR RAW POWER 
  2. Michael Easter. What Powerlifting Tells Us About The Effects Of PEDs.

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.