Slabire localizata care functioneaza

Publicat in

Da, poate functiona cu antrenamentul corect. Efectul este mic, dar poate fi util cand iti reglezi fin corpul.

Antrenament de ardere localizata a grasimii

In ciuda a ceea ce spune orice antrenor personal de pe planeta, poti arde doar grasimea dintr-o anumita zona incapatanata. Cum faci asta?
Intai, trebuie sa fii deja relativ definit, altfel nu se va vedea (vizual) nicio diferenta. Ai nevoie de un deficit caloric si trebuie sa urmezi un anumit tip de antrenament de ardere localizata a grasimii. 

De ce functioneaza? Fluxul sanguin! Trebuie sa directionezi fluxul de sange catre zonele cu grasime incapatanta, pentru a creste activitatea catecolaminelor si pentru a descompune acizii grasi. Daca poti creste fluxul de sange catre acele zone grase, poti mobilzia si arde grasimea de acolo. 

Cum se face?

Iata formula: alternezi intre un exercitiu care tinteste zona cu probleme, precum abdomene facute 45-60 de secunde, si intre un exercitiu de mare intensitate precum un sprint de 30-45 de secunde. 

La baza, conceptul de slabire localizata este simplu: fluxul sanguin este pentru grasime ce este kriptonita pentru Superman. Cresterea fluxului de sange catre o anumita zona prin antrenamente specifice mobilizeaza acizii grasi, care sunt arsi in timpul efortului de mare intensitate. Astfel zonele problema se micsoreaza. Dar mentionez din nou, pentru un efect vizual trebuie sa fii deja destul de definit. Aceasta metoda doar face uiltimele retusuri. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.