Antrenament pentru piept de 20 de minute

Publicat in

Un antrenament rapid, care iti va arunca in aer pieptul. Antrenamentul apartine unui tanar culturist in plina ascensiune, Calum von Moger.

Acest antrenament rapid apartine unui culturist in plina ascensiune, Calum von Moger. este un antrenament cu ritm ridicat si nu ar trebui sa dureze mai mult de 20 de minute. Trebuie sa te misti rapid, si sa urmezi indicatiile in ceea ce priveste odihna.

Antrenamentul este foarte bun pentru hipertrofie si pentru definire musculara. Antrenamentul consta in 5 exercitii aranjate strategic pentru a pre-obosii, intinde, construi, pompa si umple muschii pieptului de sange plin de nutrienti. Nu te pacali singur - trage cat mai tare la acest antrenament intens.
 

Exercitiu Seturi Repetari Odihna
Fluturari cu gantere 2 12-15 rep 30 sec
Impins cu gantere din inclinat 3 8-12 rep 60 sec
Flotari la paralele 3 10-20 rep 30 sec
Impins cu haltera din culcat 3 5-15 rep 60 sec
Fluturari la cabluri din orizontal 2 20 rep 60 sec


Ponturi de la profesionist


Exercitiul 1 - fluturari cu gantere

Se incepe cu acest exercitiu pentru a pre-obosii pieptul. Se foloseste o greutate mica, tehnica perfecta si raza completa de miscare, pentru a intinde pieptul cat mai mult. Foloseste o cadenta constanta, nimic iesit din comun - vrei doar sa incalzesti muschiul!

Exercitiul 2 - impins cu gantere din culcat

Incepi cu un set usor, si apoi fa doua seturi grele si intense. Atinge pieptul cu ganterele, iar cand le ridic, contracta pieptul cat de mult poti.

Exercitiul 3 - flotari la paralele

Flotarile la paralele sunt esentiale pentru a avea un piept bine conturat. Mentine miscarea constanta, si fa pauze cat mai scurte intre seturi.

Exercitiul 4 - impins cu haltera din culcat

In acest punct al antrenamentului deja vei fi incalzit bine. Creste greutatile folosite cu fiecare set, si redu numarul de repetari. Nuamrul de repetari variaza mult, pe masura ce obosesti si forta te lasa.

Exercitiul 5 - fluturari la cabluri din orizontal

Termina antrenamentul cu aceste fluturari pentru a iti inunda pieptul de sange si a obtine o pompare fantastica. Nu folosi greutati prea mari!

Iata si un mic videoclip de prezentare al culturistului Calum von Moger, si al antrenamentului sau pentru piept de 20 de minute.

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Antrenament agonist/antagonist pentru masa musculara si forta Agonist vs. antagonist O metoda de antrenament rupta din superseturi, metoda agonist/antagonist este grea, brutala chiar, si nerecomandata celor slabi de inima! 14 Feb, 2016
Creste-ti forta la genuflexiuni in doar 10 saptamani Forta mai mare la genuflexiuni in 10 saptamani Genuflexiunile! Regele exercitiilor de forta. Daca nu ai forta la acest exercitiu, nu ai forta la niciun exercitiu. Genuflexiunile separa barbatii adevarati de mucosii care vin la sala sa "faca brate si piept". 14 Feb, 2016
superseturi pentru masa musculara Program de antrenament cu superseturi pentru masa musculara Un program de antrenament dur pentru masa musculara care foloseste superseturi, acestea fiind grupate dupa principiul trage-impinge. 01 Nov, 2017
un program de antrenament dur care foloseste superseturi si seturi contra cronometru Superseturi si seturi cronometrate pentru masa musculara Un sistem de antrenament brutal, dar eficient. Se folosesc superseturi si seturi cronometare pentru a avea un volum de lucru foarte mare, ceea ce va aduce cresteri impresionante de masa musculara. 14 Feb, 2016
Antrenament pentru in gat mare si puternic Antrenamentul gatului In culturism, gatul este o grupa musculara subapreciata. Majoritatea nici nu lucreaza gatul, iar altii o fac la sfarsitul antrenamentului, ca un fel de revenire. Acest lucru este gresit penru ca gatul nu este important doar pentru protejarea coloanei vertebrale, dar da si simetrie corpului. 14 Feb, 2016
Antrenament pentru masa musculara facut in salile comerciale de fitness Antrenament pentru masa musculara facut in salile comerciale de fitness Salile comerciale de fitness sunt privite ca un moft si sunt vazute ca locuri unde nu poti avea rezultate tangibile. Dar daca esti dispus sa muncesti din greu, poti avea rezultate oriunde. 11 Dec, 2018
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.