Oxandrolon ca pastila pentru slabit

Publicat in

Oxandrolon este un cunoscut steroid anabolic si androgen, mai ales sub denumirea de Anavar. Noi studii scot la iveala faptul ca poate fi folosit pentru a reduce tesutul adipos.

Steroizii precum Oxandrolon nu numai ca pot construi masa musculara, dar pot si descompune tesutul adipos. O problema cu masa musculara este ca dupa incetarea administrarii, mai ales daca nu se urmeaza o terapie post ciclu corespunzatoare, se pierde, de tot sau partial. Conform unui studiu din 2004 facut la Universitatea din California de Sud, efectul de reducere al stratului adipos nu are acest neajuns.

La inceputul anilor 2000, endocrinologisti americani, sustinuti financiar partial de guvern si partial de producatorul de oxandrolon Savient, au studiat efectele unor doze modeste de oxandrolon asupra unor barbati in varsta. Cercetatorii au vrut sa stabileasca cat de eficient si sigur este oxandrolonul cu adevarat. Desi studiul a implicat barbati non-activi fizic, cu varste de peste 60 de ani, a scos la iveala informatii interesante pentru sportivii care folosesc steroizi anabolzianti.

Studiul a aratat ca barbatii au castigat masa musculara si au pierdut tesut adipos daca au luat oxandrolon timp de 12 saptamani, dar si ca dupa 12 saptamani de la incetarea administrarii, masa musculara a disparut. Trebuie totusi tinut cont ca este vorba de barbati varstnici, neantrenati, care nu au urmat nici terapie de revenire dupa ciclu. Se poate teoretiza ca cineva care s-ar antrena si ar face un PCT corect, ar oputea sa pasterze o parte din masa musculara acumulata.

In studiu s-a observat ca grasimea arsa in timpul administrarii de oxandrolon, nu a revenit dupa incetarea administrarii. Majoritatea beneficiilor oxandrolonului sunt observate in primele 6 saptamani, asa ca cercetatorii sunt in favoarea ciclurilor scurte, de maxim 6 saptamani. 

Studiul de care vorbim aici a analizat in detaliu rolul oxandrolnului ca agent de reducere a stratului adipos. Barbatii au slabit 1,8 kg de grasime in timpul administrarii de oxandrolon, care a avut loc timp de 12 saptamani. Doza zilnica a fost de 20 mg. 

VAT=garsime abdominala; SAT = grasime subcutanata; P = grasime pe solduri; D = Grasime pe partea de sus a picioarelor, peste genunchi. P IMF = grasime intramusculara in trunchi; D IMF = grasime intramusculara pe maini si picioare.

undefined

 

undefined

Dupa 12 saptamani de la terminarea curei de oxandrolon, 83% din grasimea arsa a ramas arsa, nu a revenit. Asadar, poate ca oxandrolon are mai mult potential in ceea ce priveste arderea grasimii, decat acumularea de masa musculara. Trebuie mentionat si ca, sa slabesti 2 kg, in decurs de 12 saptamani, este perfect plauzibiul si fara sa iei steroizi anabolizanti sau orice alt fel de supliment, natural sau chimic. Asa ca nu va inghesuiti sa cumparati oxandrolon. Folosirea steroizilor anabolizanti implica riscuri reale, si in cazul oxaandrolon, trebuie spus si ca este unul din cei mai scumpi, si in consecinta cei mai contrafacuti steroizi de pe piata. Asa ca, aveti sanse de peste 90% sa cumparati un produs contrafacut. Singura companie care detine drepturile de fabricare pentru oxandrolon este Savient Pharmaceuticals. Luati acest articol ca informativ si atat. 

Cu cat au ars mai multa grasime, cu atat subiectii au avut nivele mai mici de insulina inainte de masa. Este un semn pozitiv, un nivel mic de insulina inainte de masa inseamna ca esti mai sensibil la insulina, si este asociat cu procese inflamatorii mai reduse. 

Cu zece ani inainte de acest studiu, cercetatorii au constatat ca doze modeste de oxandrolon reduc masa adipoasa la barbatii peste 40 de ani, pe cand barbatii care au primit doze mici de testosteron enantat au acumulat mai multa grasime. 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.