Izoleaza spatele cu ramatul pescarului

Publicat in

Vrei un spate mai mare si mai pompat? Iata o metoda mai buna de a face ramatul pe un brat cu gantera: ramatul pescarului!

Ramatul cu gantera pe un brat este un exercitiu de baza in mai toate programele de antrenament, lucrand unilateral dorsalii. Din pacate exista suficiente persoane care nu au inca conditia fizica pentru a stapani acest exercitiu sau care nu stiu sa il faca si tehnica de executie le da batai de cap. este valabil mai ales in cazul incepatorilor. 

Pentru cei cu dureri lombare, un exercitiu incarcat doar pe o parte si o pozitie inegala a soldurilor, asa cum se intampla cand pui un picior pe o banca si celalalt pe sol, este ultimul lucru de dorit. 

Plus, poate fi frustrant pana gasesti pozitia adecvata a mainii si genunchiului pentru a solicita la maxim zonele vizate. 

Solutia? Ramatul pescarului:

 

 


Prima diferenta notabila este ca ambele picioare sunt pe banca, nu doar unul. Asta va stabiliza instant pelvisul astfel incat sa nu stai sa gasesti cea mai buna pozitie a mainii, piciorului si genunchiului. Ai grija sa aranjezi banca in asa fel incat traiectoria ganterei sa nu fie obstructionata. Cum pozitia de start pune mana mai departe de banca, iti permite sa rotesti gantera, ceea ce lucreaza romboizii si dorsalii dintr-un unghi usor diferit, in timp ce ai o pozitie confortabila! 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.