Faceti regulat exercitii pentru a slabi

Publicat in

Singura modalitate de a slabi si de a va mentine greutatea, este sa faceti exercitii cu regularitate.

Singura modalitate de a slabi si de a va mentine greutatea, este sa faceti exercitii cu regularitate. Acets lucru se poate dovedi dificil pentru cineva cu un program incarcat si asa de serviciu si alte griji cotidiene. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va analizati ziua. Exista mereu o posibilitate sa strecurati in program si niste exercitii fizice, singura conditie este sa o vreti cu adevarat.

Unele persoane gasesc, de exemplu, mersul ca fiind un exercitiu bun. Astfel, va puteti intari sistemul cardiovascular si arde calorii in acelasi timp. Aveti nevoie doar de o pereche buna de adidasi. Printr-o simpla plimbare mai alerta, puteti arde pana la 500 de calorii pe ora. Incepeti prin a merge 5-10 minute pe zi, si apoi urcati treptat pana la 30 de minute.

Ceea ce este avantajos la acest tip de exercitiu, este ca va puteti duce oriunde. Lasati masina acasa si mergeti pe jos. In functie de zona unde locuiti, va puteti face cumparaturile pe jos, va puteti plimba prin oras pe jos, chiar si cand va duceti la mall, puteti parca masina undeva mai departe pentru a merge pe jos.
Exista si aparate pe care vi le puteti cumpara , precum banda eliptica, si sa faceti exercitiile acasa, in timp ce va uitati la TV, de exemplu.

Ideal este sa va faceti timp sa mergeti la o sala de fitness. Acolo veti fi si mai motivati sa lucrati mai intens, si instructorul salii va poate oferii informatii si ponturi personalizate in functie de nevoile dumneavoastra specifice. Un exercitiu foarte bun pentru arderea grasimilor si tonifiere sunt squaturile (genuflexiunile cu bara in spate). Nu numai ca lucreaza picioarele si intaresc cvadricepsii (ceea ce ajuta mult pe cei cu dureri la genunchi), dar lucreaza indirect toti muschii corpului.

Sa integram exercitiile fizice in viata cotidiana este simplu, daca o vrem cu adevarat. Se pot antrena bratele si picioarele si in timp ce se sta la birou. Secretul unor exercitii eficiente este repetarea.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.