Ingrediente: 
	- 120 g faina de migdale
 
	- 75 g fulgi de nuca de cocos
 
	- un ou mediu
 
	- 220 g crema de cocos
 
	- 60 ml ulei de cocos topit
 
	- 10 picaturi stevia sau mai mult daca iti place mai dulce
 
	- 2 linguri si jumatate pudra de cacao
 
	- o lingurita esenta de vanilie
 
	- un praf de sare
 
	- o mana mica de alune de padure tocate pentru decor
 
Preparare
	- Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.
 
	- Amesteca fulgii de cocos, faina de migdale si oul cu un tel sau intr-un robot de bucatarie, pana se formeaza o minge ca de aluat.
 
	- Tapeteaza cu aluatul o forma de tarta in care ai pus hartie de copt. 
 
	- Coace-o timp de 20 de minute, pana ce se rumeneste. Scote-o din cuptor si las-o sa se raceasca. 
 
	- Amesteca untul de cocos topit in crema de cocos, adauga si cacaoa, esenta de vanilie, sarea si stevia.
 
	- Toarna amestecul in crusta de tarta coapta si racita si baga la frigider pana se intareste (1-2 ore). 
 
	- Inainte de servire coace alunele de padure intr-o tigaie pe foc mic, si pune-le deasupra tartei. 
 
Se obtin aproximativ 8 portii cu un continut mediu de 1,5 grame de carbohidrati pe portie! 
        Referinte