Pline de proteine si de gust, aceste wrapuri clasice sunt revizuite pentru a avea un continut mai mic de zaharuri si grasimi fata de versiunile din restaurante. Timpul de preparare este foarte scurt, si pot fi mancate ca gustare, ca aperitiv sau ca o masa usoara! 
Ingrediente sos:
	- 80 ml sos de soia sau aminoacizi lichizi
 
	- 3 linguri otet de mere sau otet de orez
 
	- doua linguri miere
 
	- o lingura mustar de Dijon
 
	- o lingura sriracha
 
	- 1/2 lingurita ulei de susan
 
	- 3-4 lingurite stevia granulata
 
Ingrediente umplutura:
	- o lingurita ulei de avocado sau de masline
 
	- 450 g carne slaba de curcan tocata
 
	- 2,5 lingurite usturoi pisat
 
	- un sfert lingurita ghimbir dat pe razatoare
 
	- 225 g ciuperci tocate
 
	- 4 cepe verzi tocate
 
	- o conserva de castane, scurse si tocate
 
Ingrediente wrap de curcan:
	- 8 frunze mari de salata inceberg
 
	- 100 g muguri de fasole
 
	- 1 morcov si jumatate, mediu, ras
 
	- o legatura de patrunjel, tocata
 
Preparare sos:
	- Intr-un bol, amesteca toate ingredientele in afara de stevia.
 
	- Gusta sosul si daca il preferi mai dulceag, adauga stevia! 
 
Preparare umplutura:
	- Incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare. Pune in ea carnea de curcan, usturoiul si ghimbirul. Gateste totul 5 minute pana ce carnea nu mai este rosie. 
 
	- Adauga ciupercile, ceapa verde si castanele si gateste alte 5 minute pana ce ciupercile sunt moi.
 
	- Toarna peste sosul preparat anterior si lasa sa fiarba un minut. Ia de pe foc. 
 
Asambalare wrapuri:
	- Pune o frunza de salata pe blatul de lucru, cu partea concava in sus. Pune aproximativ 55 grame din amestecul cu curcan pe frunza.
 
	- Repeta cu celelalte frunze.
 
	- Orneaza fiecare frunza cu muguri de fasole, morcov ras si patrunjel tocat. 
 
Ar trebui sa obtii 8 wrapuri de curcan. Fiecare wrap are:
	- Calorii: 100
 
	- Carbohidrati: 7,5 grame
 
	- Grasimi: 1,5 grame
 
	- Proteine: 15 g
 
        Referinte