Ciclu testosteron si Halotestin

Publicat in

Un ciclu clasic, ideal pentru acumularea de masa musculara dar si de forta musculara.

Este un ciclu de baza, in care scopul principal este acumularea de masa musculara si forta. Poate fi urmat si de catre incepatori. Ciclul include un ester lung al testosteronului, precum enantatul (dar poate fi substituit si cu cipionat) si Halotestin. Doza testosteronului, de 500 mg/saptamana, este ideala pentru un incepator, si va aduce castiguri satisfacatoare de masa musculara. Halotestinul este folosit doar in primele saptamani pentru forta exceptionala pe care o aduce. Nu se foloseste mai mult din cauza hepatotoxicitatii mari. 

In functie de dieta, poate fi un ciclu de acumulare de masa sau de acumulare de masa lina, insotit chiar de peirderea unui mic procent de grasime. Este indicat sa se foloseasca si ceva pentru protectia ficatului, cat timp se administreaza si Halotestinul. Pentru cei sensibili la estrogen, tineti la indemna niste Nolvadex.
 

Saptamana Testosteron enantat Halotestin
1 500 mg/saptamana 20 mg/zi
2 500 mg/saptamana 20 mg/zi
3 500 mg/saptamana 20 mg/zi
4 500 mg/saptamana 20 mg/zi
5 500 mg/saptamana 20 mg/zi
6 500 mg/saptamana 20 mg/zi
7 500 mg/saptamana -
8 500 mg/saptamana -
9 500 mg/saptamana -
10 500 mg/saptamana -
11 500 mg/saptamana -
12 500 mg/saptamana -

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.