Ciclu pre-competitional

Publicat in

Acesta este un ciclu folosit de culturistii profesionisti pentru pregatirea inainte de un concurs. Costurile ridicate, si discomfortul cauzat de numarul mare de injectii nu il fac fezabil pentru amatori.

Acesta este un ciclu folosit de culturistii profesionisti pentru pregatirea inainte de un concurs. Dupa cum se va vedea, se folosesc doze mari, si combinatii puternice de steroizi si hormon de crestere.

Pentru un culturist amator, principalul impediment ar fii costul ridicat al unui astfel de ciclu, dar si nivelul extrem de mare de injectii. Practic, se fac injectii zi de zi, pe o perioada de 12 saptamani; nu multi sunt cei dipusi sa indure atat. Mai mult, foloirea testosteronului suspensie face administrarea foarte dureroasa pentru multi.

Exemplul dat aici poate varia in functie de particularitatile individuale ale fiercaruia, unii culturisti preferand sa renunte la testosteron inainte cu cateva saptamani de concurs. O varianta buna este de a ramane doar cu Winstrol si Trenbolon acetat.

Nu toti culturistii profesionisti folosesc doze atat de mari, dar de obicei acestia nici nu se incadreaza in primii 10 culturisti ai lumii. 

Efectele secundare pot fii mari, asa ca este un nou argument ca amatorii sa nu urmeze un ciclu cu doze atat de mari. In schimb, se poate adapta ciclul, scazand dozele si eveltual eliminand anumiti compusi, precum hormonul de cresterem care este foarte scump.
 

Saptamana Testosteron suspensie Trenbolon acetat Winstrol Inj. Masteron HGH
1 150 mg/zi       6 U.I.
2 150 mg/zi       6 U.I.
3 150 mg/zi       6 U.I.
4 150 mg/zi 100 mg/zi   100 mg/zi 6 U.I.
5 150 mg/zi 100 mg/zi   100 mg/zi 6 U.I.
6 150 mg/zi 100 mg/zi 75 mg/zi 100 mg/zi 6 U.I.
7 150 mg/zi 100 mg/zi 75 mg/zi 100 mg/zi 6 U.I.
8 150 mg/zi 100 mg/zi 75 mg/zi 100 mg/zi 6 U.I.
9 150 mg/zi 100 mg/zi 75 mg/zi 100 mg/zi 6 U.I.
10 150 mg/zi 100 mg/zi 75 mg/zi 100 mg/zi 6 U.I.
11 150 mg/zi 100 mg/zi 75 mg/zi 100 mg/zi 6 U.I.
12 150 mg/zi 100 mg/zi 75 mg/zi 100 mg/zi 6 U.I.

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Articole din aceiasi categorie

cilcu steroizi injectii Ciclu Deca-durabolin si Naposim Este un ciclu clasic pentru incepatori, care era des folosit in trecut, de culturistii de scoala veche. Dar, in prezent exista si optiuni mai bune, gama preparatelor disponibile fiind mult mai variata. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu Testosteron enantat si Masteron Este o combinatie ideala pentru masa musculara de calitate. Testosteronul este unul din cei mai buni steroizi in acest sens, iar Masteronul il completeaza perfect, actionand si ca anti-estrogen. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu testosteron pentru incepatori Acesta este ciclu ideal pentru cineva care nu a mai folosit niciodata steroizi. Daca se foloseste un produs de calitate (adica original, nu falsificat) rezultatele vor fii multumitoare cu siguranta. Testosteronul este steroidul care seamana cel mai mult cu hormonul secretat de organism, de aceea se poate spune ca este si cel mai sigur (asta nu inseamna ca nu pot aparea efecte secundare). 14 Feb, 2016
Ciclu steroizi pastile Ciclu Andriol si Anavar Este un ciclu oral, cu efecte medii, pentru acumulare de masa musculara lina. Nu va aduce castiguri impresionante de masa musculara, dar nici efectele secundare nu vor fii pronuntate. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de sterozi pentru masa musculara fara grasime Un ciclu de steroizi complex, care presupune doua faze, una de acumulare de masa si alta de definire. Se folosesc steroizi care aduc cresteri mici dar sigure si care au capacitatea de a arde grasimi. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu pentru definire cu Deca-durabolin, Winstrol si Proviron Un ciclu de steroizi ideal pentru definire, fara multe efecte secundare si eficient. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.