Ciclu de steroizi pentru femei cu Anavar

Publicat in

Un ciclu de steroizi conceput pentru femei care vor avantajele anabolice date de androgeni, dar nu si efectele secundare severe pe care acestia le pot avea asupra lor.

Folosirea steroizilor anabolizanti pentru imbunatatirea aspectului fizic si a performantelor fizice este controversata in general, dar si mai controversata cand steroizii sunt folositi de femei. 

Substantele anabolice androgene pot avea efecte secundare grave asupra trasaturilor feminine ale femeilor, principalul risc suplimentar la ele fiind virilizarea. De aceea se folosesc steroizi mai usori, si care au o componenta androgena slaba. De asemenea si dozele sunt reduse.

Anavar este un steroid care a fost special conceput pentru femei si copii, de aceea este si cel mai utilizat steroid de catre femei, atat de profesioniste cat si de amatoare. In ciclu de fata se folosesc doze medii, unele utilizatoare urcand doza si pana la 20 mg, dar deja riscurile cresc prea mult. 

Pe toata durata ciclului se vor lua 4 grame de omega-3 pe zi, si un hepatoprotector, pentru ca Anavarul este toxic pentru ficat. 

Saptamana Anavar
1 5 mg/zi
2 10 mg/zi
3 10 mg/zi
4 15 mg/zi 
5 15 mg/zi
6 15 mg/zi
7 10 mg/zi
8 10 mg/zi

 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.