Ciclu de steroizi pentru definire si forta musculara

Publicat in

Un ciclu simplu, dar eficient, care atunci cand este combinat cu o dieta corecta ajuta la arderea tesutului adipos si cresterea fortei. Se pot inregistra si castiguri modeste de masa musculara.

Pentru ca ciclu de steroizi prezentat aici sa fie eficient, trebuie urmata o dieta foarte saraca in carbohidrati si bogata in proteine si grasimi. Aportul de proteine trebuie sa fie undeva la 2,5 g - 3 g/ kg corp si marea parte a restului caloriilor sa provina din grasimi de calitate. De asemenea, antrenamentele trebuie sa includa si cardio, de tipul HIIT.

Principalii anabolizanti folositi aici Primobolan si Winstrol oral. Se adauga si testosteronul enantat (se poate inlocui cu cipionat), mai ales pentru a compensa suprimarea testosteronului endogen care va aparea cu siguranta de la Primobolan si Winstrol. Se poate inregistra o mica retentie de apa, care va disparea dupa incheierea ciclului. Testosteronul, si steroizii, nu ingrasa, doar retin apa; dieta ingrasa. Daca se vrea evitarea rentiei de apa, se poate adauga 0,5 mg/zi de Arimidex sau Aromasin. Sau se poate inlocui testosteronul enantat cu testosteron propionat, trei injectii pe saptamana, a cate 25 mg fiecare. 
Daca retentia de apa nu va ingrijoreaza, puteti creste doza de testosteron enantat la 250 mg/saptamana.

In rest se urmeaza la finalul ciclului terapia post ciclu, se administreaza 4 g de omega-3 pe zi pe durata ciclului si un hepatoprotector

Rezultatele vizate de acest ciclu sunt definirea musculara, care va avea loc doar daca dieta este corecta, si cresterea fortei musculare, ceea ce iti permite sa te antrenezi mai eficient si sa arzi mai multe calorii. Se pot inregistra si cresteri mici de masa musculara, dar nu acesta este scopul primordial. 

Saptamana Primobolan Winstrol oral Testosteron enantat
1 500 mg/sapt 50 mg/zi 100 mg/sapt
2 500 mg/sapt 50 mg/zi 100 mg/sapt
3 500 mg/sapt 50 mg/zi 100 mg/sapt
4 500 mg/sapt 50 mg/zi 100 mg/sapt
5 500 mg/sapt 50 mg/zi 100 mg/sapt
6 500 mg/sapt 50 mg/zi 100 mg/sapt
7 500 mg/sapt - 100 mg/sapt
8 500 mg/sapt - 100 mg/sapt
9 500 mg/sapt - 100 mg/sapt
10 500 mg/sapt - 100 mg/sapt
11 500 mg/sapt - 100 mg/sapt
12 500 mg/sapt - 100 mg/sapt

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.