Ciclu de steroizi pentru cresterea performantelor fizice

Publicat in

Un exemplu de ciclu de steroizi folosit de atleti, ciclisti si alte categorii de sportivi profesionisti, care pune accent pe cresterea performantelor fizice, nu pe imbunatatirea aspectului fizic.

Acest ciclu de steroizi este un exemplu de ce ar putea folosi unii sportivi de performanta pentru a isi imbuntati performantele sportive. Acest ciclu nu se adreseaza celor care vor masa musculara si definrie musculara. Si acestea se pot intampla, dar nu este gandit pentru asta ci pentru a avea rezultate cat mai bune in competitiile sportive.

In acest scop, testosteronul suspensie este o alegere foarte potrivita, timpul sau de detectie fiind de aproximativ 24 de ore. Pe langa riscul mai redus de detectie, un alt aspect care il face atragator pentru sportivii de performanta este cresterea foarte rapida a nivelelor de testosteron. 

Desigur, cand se urmeaza un astfel de ciclu de steroizi, trebuie tinut cont si de timpii de detectie ai celorlalti steroizi care fac parte din cura. Este un ciclu care se preteaza multor sportivi din diferite discipline, de la atleti si ciclisti, la boxeri si luptatori de MMA. Trebuie spus si ca majoritatea celor care il folosesc sunt asistati de antrenori si medici specialisti. De obicei, la nivel profesionist sportivul nu isi creeaza si administreaza singur curele. 

Mai trebuie spus si ca este un ciclu pentru cei cu experienta in folosirea steroizilor anabolizanti, testosteronul suspensie necesitand injectii dese si pe care multi le vor considera dureroase. 

Principalul scop al acestui ciclu este de a creste forta musculara si performantele fizice generale. In curand o sa dau un exemplu si de un ciclu pentru a creste recuperarea dupa efort fizic. 

Saptamana Testosteron suspensie Winstrol Arimidex
1 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
2 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
3 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
4 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
5 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
6 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
7 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
8 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Probolan-50 si Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si UltraSlim, pentru definire si slabire. 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Cel mai bun stimulator al masei musculare

Articole din aceiasi categorie

cilcu steroizi injectii Ciclu pentru masa musculara cu IGF-1 Long R3 si PEG-MGF Un ciclu anabolic far steroizi, care face uz de peptide hormonale. Luate cum trebuie, riscurile pentru sanatate sunt diminuate fata de folosirea unor doze mari de steroizi anabolizanti. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Primobolan, Deca-durabolin si Winstrol Este un ciclu pentru cei care vor sa evite preparatele pe baza de testosteron. De multe ori se spune ca steroizii care nu sunt atat de adrogenici, precum Primobolanul, nu sunt buni constructori de masa musculara. Dar sa nu uitam ca si acestia sunt foarte anabolici. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi pentru masa musculara Acest ciclu de steroizi va duce rapid la cresterea masei musculare si a fortei. Este considerat un ciclu clasic de steroizi, avand in plus Winstrol, un steroid care ajuta la eliminarea apei si intarirea musculaturii. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu usor de definire Un ciclu ideal pentru definirea musculara, fara efecte secundare prea riscante. Din cauza testosteronului propionat, poate avea un grad mai ridicat de discomfort. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi pentru cresterea performantelor fizice Un exemplu de ciclu de steroizi folosit de atleti, ciclisti si alte categorii de sportivi profesionisti, care pune accent pe cresterea performantelor fizice, nu pe imbunatatirea aspectului fizic. 14 Feb, 2016
Ciclu steroizi pastile Ciclu Turanabol Este un ciclu usor, avand o singura componenta, Turanabolul. Castigurile de masa musculara vor fii sub medie, iar pretul ciclului destul de ridicat (comparativ cu alte cicluri de steroizi). 14 Feb, 2016

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.