Ciclu de steroizi cu testosteron suspensie si trenbolon

Publicat in

Un ciclu de baza dar puternic, cu testosteron suspensie si trenbolon acetat. Ambii steroizi au o actiune rapida, asa ca vei simti rezultatele foarte repede. Sunt necesare injectii dese, dar si rezultatele vor fi pe masura.

Testosteronul suspensie este unul din cei mai puternici steroizi anabolizanti care exista. Chiar daca are aceeasi substanta activa ca si enantatul si cipionatul, este suspendat in apa, asa ca actiunea sa este una extrem de rapida, ceea ce ii potenteaza mult si efectele (il poti simti la propriu la cateva ore dupa injectie).

Totusi, cilcurile pe baza de testosteron suspensie sunt rare in randul amatorilor, fiind folosite mai ales de sportivii de performanta. Asta din cauza ca necesita o administrare deasa, zi de zi sau o data la doua zile. 

In cadrul ciclului de fata se foloseste si trenbolon acetat, un alt steroid puternic si cu actiune rapida. Combinati, cei doi steroizi vor aduce castiguri mari de masa musculara slaba, cu o acumulare mica de apa si grasime, mai ales pentru ca se foloseste si Arimidex in timpul ciclului. 

Mai exista si un steroid oral, avand de ales intre doua optiuni. Danabol sau Anavar. NU SE FOLOSESC AMANDOI STEROIZII ORALI! Se alege unul din ei, in functie de nevoi si buget. Danabolul va crea o retentie mai mare de apa, pe cand Anavarul va favoriza mai mult acumularea de masa musculara slaba. 

Este un ciclu pentru avansati, fiind multe injectii si existand un risc mare de aparitie a efectelor secundare (atat testosteronul suspensie, cat si trenbolonul, nu sunt tolerati bine de multa lume). 

Saptamana Testosteron suspensie Trenbolon acetat Anavar* Danabol* Arimidex
1 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile - 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
2 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile - 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
3 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
4 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
5 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
6 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
7 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi - 0,5 mg/o data la doua zile
8 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi - 0,5 mg/o data la doua zile


* se alege unul din cei doi steroizi orali!

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Probolan-50 si Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si UltraSlim, pentru definire si slabire. 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Cel mai bun stimulator al masei musculare

Articole din aceiasi categorie

cilcu steroizi injectii Ciclu testosteron pentru incepatori Acesta este ciclu ideal pentru cineva care nu a mai folosit niciodata steroizi. Daca se foloseste un produs de calitate (adica original, nu falsificat) rezultatele vor fii multumitoare cu siguranta. Testosteronul este steroidul care seamana cel mai mult cu hormonul secretat de organism, de aceea se poate spune ca este si cel mai sigur (asta nu inseamna ca nu pot aparea efecte secundare). 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu masa musculara calitativa Este un ciclu de steroizi complex, cu multe preparate, dar cu siguranta eficient. Din cauza numarului mare de substante folosite, pot aparea numeroase complicatii si efecte secundare, de aceea trebuie utilizat doar de cei cu experienta si care isi cunosc reactiile corpului la diferiti steroizi. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu pentru avansati pe baza de testosteron Este un ciclu putin ciudat. Baza lui este formata din doua produse din testosteron, Sustanonul 250 si testosteronul cipionat, o combinatie rar intanlita. Dozele sunt foarte mari, de aceea si riscurile sunt foarte mari. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi pentru cresterea performantelor fizice Un exemplu de ciclu de steroizi folosit de atleti, ciclisti si alte categorii de sportivi profesionisti, care pune accent pe cresterea performantelor fizice, nu pe imbunatatirea aspectului fizic. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi pentru sportivii de anduranta Un ciclu de steroizi folosit de sportivii de anduranta precum ciclisti, maratonisti, alergatori la 5000 de metrii sau mai mult, etc. Cerintele acestor sportivi sunt diferite fata de cei care folosesc steroizii pentru aspectul fizic, asa ca si ciclurile si steroizii folositi sunt diferite. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi cu Primobolan si hormon de crestere Este un ciclu de steroizi pentru masa calitativa, dar puternic. Cu exceptia hormonului de crestere, este un ciclu de steroizi, care se presupune ca era folosit de vechii culturisti, precum Frank Zane. 14 Feb, 2016

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.